- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #138.081
Bu haftanın spor ve adım şampiyonu olmayı planlarken bunu öğrenmem kötü oldu neyse haftalar bitmedi takım yarışmasında görüşürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ne demek kız takım.sadece kiloya yönelikti bu zamana kadar ama bu hafta spor ve adımı takım olarak ayarlayabilirimBu haftanın spor ve adım şampiyonu olmayı planlarken bunu öğrenmem kötü oldu neyse haftalar bitmedi takım yarışmasında görüşürüz
Takımlar belli olsada ona göre cevap versem aynı takımdayızsa git değilizse git ama tatlı falan yemeyeBen gidiyim az adım atiyim bu hafta kaçamak yok anlaşıldı
asıl sana hayretHayret
asıl sana hayret
Yemek hazirliyorum ama reklamlardan sonraTakımlar belli olsada ona göre cevap versem aynı takımdayızsa git değilizse git ama tatlı falan yemeye
Bende yemek modu kahvaltı yapcaz geç oldu hafif olsun diyeYemek hazirliyorum ama reklamlardan sonra
Vay uyaniikkBeni sürekli eksi getirenle takım yap kazanan tarafta olmaya bayılırım
Salata yaptim koca leğen köfte pisircemde oooBende yemek modu kahvaltı yapcaz geç oldu hafif olsun diye
Tamam yani böyle tam diyet tipi beslenmiyorum ama kalori bazında az yiyorum yani.Sen aksama menülerini bir paylas bakalim nerde ne var bakalim olurmu
Ooooo2li grup yapicam kızlar 2takim olucak karşı karsiya yarişçaksınız
Kalori azsada veremiyor olabilirsin canimTamam yani böyle tam diyet tipi beslenmiyorum ama kalori bazında az yiyorum yani.
Ben operadan direk giris yapiyorumYa kizlar kk yi uygulamada mi kullaniyosunuz netten mi. Hangisi rahat
Yani bugün yiyebilir miyizCuma harici yok yapana +5bin adim cezasi var
Bende netten kullaniyomda. Bildirip gelip duruyo uygulamayı indirim diye. Merak ettimBen operadan direk giris yapiyorum
Aynen muhtemelen O yüzden veremiyorum da. Dengeli beslenmiyorum. Ve kendimi uzun süre aç bırakıyorum bu yüzden metabolizmam iyice yavaşladı. Biliyorsun da niye yapmıyorsun diyebilirsin tabii bir türlü düzene oturtamadımKalori azsada veremiyor olabilirsin canim
Ben operadan giriyorum canım reklamsız syariYa kizlar kk yi uygulamada mi kullaniyosunuz netten mi. Hangisi rahat
Bugün cuma yiyebilirsin ama fazla olmasın Max 300/400 kalori sinirindaYani bugün yiyebilir miyiz
EvetYani bugün yiyebilir miyiz