- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #137.881
Bnmde tatlı
Bak din akşam bi kıdım bile tadına bakmadım. Şimdi yicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnmde tatlı
Bak din akşam bi kıdım bile tadına bakmadım. Şimdi yicem
Cok guzel eksin canim tebriklerHayırlı cumalar arkadaşlar ,
Geçtiğimiz Cuma 58.20
Bu cuma 57.05
Fark -1.15 kg
Eki Görüntüle 3166357
Teşekkür ederim canımCok guzel eksin canim tebrikler
Aynı beya bende sıkılıyomCanım sıkılıyor sen napıyon cikooo
Teşekkür ederim canımTebrikler kaptanım
Evet biliyorum ama inan abla menüye dikkat etmeye çalışıyorum spor yapıyorum ve suyu tabi ki çok içiyorum.
Hatta bayadir ekmeği kestim ondan olabilir diye
Başka bir şey gelmiyor aklıma ne yapayım ki
Tebrikler güzel eksi kuzum
Ay ben ne yicemi bilemedim. Canim herseyi istiyor ama hicbisi istemiyor. Sacma bi ruh halindeyim bugun
Ooo ben olsam cipsi gömmüştümAy ben ne yicemi bilemedim. Canim herseyi istiyor ama hicbisi istemiyor. Sacma bi ruh halindeyim bugun
ivittPişşşttt istanbulda mısın
Cipsle aram yok benim en son ne zaman yediim hatirlamiyorumOoo ben olsam cipsi gömmüştüm
Sıkıldımm azcık
cips nasıl sevilmez hep hayret ederimCipsle aram yok benim en son ne zaman yediim hatirlamiyorum
Ya cok yagli midemi bulandiriyor ne bileyim. Normal zamandada tadimlik yersem yerim.cips nasıl sevilmez hep hayret ederim
Ben daha cok tatliciyimcips nasıl sevilmez hep hayret ederim
Heee bendeSıkıldımm azcık
benim de mesela kızartma türü şeyler midemi bulandırıyor ama cips acılı olcak ama bayılırımmmYa cok yagli midemi bulandiriyor ne bileyim. Normal zamandada tadimlik yersem yerim.
olur olur onu da yerimBen daha cok tatliciyim
Cips yasak yazcam ilk sayfayabenim de mesela kızartma türü şeyler midemi bulandırıyor ama cips acılı olcak ama bayılırımmm
olur olur onu da yerim