- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #137.861
Aletsiz videolardan yaparsınPatlamasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aletsiz videolardan yaparsınPatlamasin
Nasıl bisePilates yarışması yapmak istiyorum var mı bana katilan
Haklısınız ama zorlafıkarı için yiyorum poçaya zaafım var dayanamıyorumAma nasıl olcak böyle poğcayla falan
Tamamdır. Ben 63 kilo ile başladım 5 hafta önce. Bu sabahı paylaşıyorum. Haftada 3 gün fix reformer pilates yapıyorum 50 şer dakika. Puanı nedir bilmiyorumGünaydın canım
Hoşgeldin aramıza ben filiz
Kendini tanıtmışsın dün,
Bugün tartı günümüz eger tartıni paylasirsan listeye eklerim hedefinle birlikte
Hergun menu,cuma pazartesi tartilarimizi atmak mecburi
Tebrikler kaptanım
Evet biliyorum ama inan abla menüye dikkat etmeye çalışıyorum spor yapıyorum ve suyu tabi ki çok içiyorum.canım
Yanliş giden gene biseyler var sende biliyosun
Tebrikler güzel eksi kuzum
Günaydın tekrardan hedefimi yazmayı unutmuşum. Ya aslında ilk hedefim 58 ama totalde 55. Bu hızla ne zaman varırım bilmem ama. Açıkçası biraz daha sıkılaşmak üzerine gidiyorum yani 55 e düşmeden beden hedefime ulasirsam da olmuş demektirGünaydın canım
Hoşgeldin aramıza ben filiz
Kendini tanıtmışsın dün,
Bugün tartı günümüz eger tartıni paylasirsan listeye eklerim hedefinle birlikte
Hergun menu,cuma pazartesi tartilarimizi atmak mecburi
Menulerin ciddi derecede kötüHaklısınız ama zorlafıkarı için yiyorum poçaya zaafım var dayanamıyorum
Tamam canim listeye ekliyorum hedefine ulasman dilegiyleTamamdır. Ben 63 kilo ile başladım 5 hafta önce. Bu sabahı paylaşıyorum. Haftada 3 gün fix reformer pilates yapıyorum 50 şer dakika. Puanı nedir bilmiyorum Eki Görüntüle 3166345 Eki Görüntüle 3166345
Maalesef hepimizin zaafları var ama törpülemek zorundayız, eğer ki zayıflamak istiyorsanHaklısınız ama zorlafıkarı için yiyorum poçaya zaafım var dayanamıyorum
Canım sıkılıyor sen napıyon cikoooNapıyon
Benim de cips zaafım var ama yemiyorumMaalesef hepimizin zaafları var ama törpülemek zorundayız, eğer ki zayıflamak istiyorsan
Teşekkür ederimGünaydın canım güzel eksi tebrikler
Ödem gider üzülme900 gr ödem çıktı o olmasaydı 89… küsür olurmuş
Vaaaooo o ne gııııı
Aynen çok güzel bir duygu çok teşekkür ederimUzun zamandır beklenen kiloyu görmek çok güzel bir duygu. Tebrikler
Sultan uyumaya gitmişti
Bnmde tatlıBenim de cips zaafım var ama yemiyorum
İnşallah haftayaÖdem gider üzülme
Vaaaooo o ne gııııı