- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #137.001
Çok iyi olur regl zamanı
Ama netten baktım komili sanırım hepsine doldurdum hangisi bilmim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi olur regl zamanı
Akşama spordan sonra hedefim çıtır nohutlu salata inşallah bir şeyler değişmezYapmamıştır yapmamıştır sebze ye protein ye
Sen yine de nohut yeme ya sisirirseAkşama spordan sonra hedefim çıtır nohutlu salata inşallah bir şeyler değişmez
YemeeeeBen kahvaltimiyaptim kaciyorum. Ev perisan halde bi toparliyim temizliyim. Oglene yemegimde yok ne yapsam. Dunden nohur var ama bugunde yersem yarina fena olacak
kimyonla airfryere atsam şişirir mi ki acaba?Sen yine de nohut yeme ya sisirirse
Bilmem ki nohut/mercimek/fasulye/barbunya /bulgur/pirinç hep şişiriyorkimyonla airfryere atsam şişirir mi ki acaba?
O zaman bende ondan yapcamBen bugün ton balıklı salata yapcam
Bnmde Godiva’larım bitiBugün az yicem stoklarım azaldı bitmesine kalbim dayanmaz . Sizle en değerli çikilatalarımı paylaşcam
Aaaa cahil benAaa sezen aksunun şarkısı
after eight aşığına soruyorsunBnmde Godiva’larım biti
Aftereight var seversen ikram edem nussknacker var 1 aydır kimse yemi bugün yiyim bari bitter hemide
Extra brokoli /karnabahar /lahanaBilmem ki nohut/mercimek/fasulye/barbunya /bulgur/pirinç hep şişiriyor
Sakladığım yerden çıkarımafter eight aşığına soruyorsun
İyiyim perdeleri bekliyorumBurdayım kaptanım nasilisn tülleri poşete koydunda ne yaptıran tullerimi yeniliyosun
Biz ne yicez
Yime yime yimekimyonla airfryere atsam şişirir mi ki acaba?
Bahtina ne çıkarsa..Çok iyi olur regl zamanı
Ama netten baktım komili sanırım hepsine doldurdum hangisi bilmim
Ben de sana mercilerimden vercem takas ederizSakladığım yerden çıkarım
Et tavuk balık sebze ıspanak pırasa yoğurtBiz ne yicez