- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #136.981
Ödem suyu yap iç ya da yeşil çay ve bol suBişey dicem ben adet oldum aceba şişliğin olabilirmi bu sabah tartildim hala 71 400 um nolcek ya bu böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ödem suyu yap iç ya da yeşil çay ve bol suBişey dicem ben adet oldum aceba şişliğin olabilirmi bu sabah tartildim hala 71 400 um nolcek ya bu böyle
En sevdiğimBugün lı kurabiye yapcam inşallah yimem
Aaa kimmiş oBenle içenler mutlu bilemem
Unutma beniii unutma
benii unutma bilirsin
unutulak dokunur her insana
sendeee kendi payından bir hatıra seç
ve o ben olayım unutma beni unuuutmaaa
En sevdiğim
Hemen yapıyorum bari yarın 70 i göreyim yani 71 moralimi bozuyoÖdem suyu yap iç ya da yeşil çay ve bol su
Söyleyemem gizliAaa kimmiş o
Söyleyemem gizli
Yap yap afiyet olsunHemen yapıyorum bari yarın 70 i göreyim yani 71 moralimi bozuyo
Evet yaaa paylaşıyosun amaaa resimleriniBugün az yicem stoklarım azaldı bitmesine kalbim dayanmaz . Sizle en değerli çikilatalarımı paylaşcam
Yeme yemeeeee
Evet yaaa paylaşıyosun amaaa resimlerini
Bu şarkıyı hiç duymamıştımUnutma beniii unutma
benii unutma bilirsin
unutulak dokunur her insana
sendeee kendi payından bir hatıra seç
ve o ben olayım unutma beni unuuutmaaa
Çıkmaz çıkmaz pozitif düşünYarın tartı günü bugünü hafif geçirmeye niyet ettim ya kesin bir şeyler çıkıcak.
Ben de zaten fotoğraftan bahsetmiştim
Evet yaaa paylaşıyosun amaaa resimlerini
Olur canim regl odem yapiyorBişey dicem ben adet oldum aceba şişliğin olabilirmi bu sabah tartildim hala 71 400 um nolcek ya bu böyle
Aaa sezen aksunun şarkısıBu şarkıyı hiç duymamıştım
bir şeyler derken yemekhaneden bahsediyorum kesin bol kalorili bir şeyler yaptıÇıkmaz çıkmaz pozitif düşün
Yapmamıştır yapmamıştır sebze ye protein yebir şeyler derken yemekhaneden bahsediyorum kesin bol kalorili bir şeyler yaptı