- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #136.781
Benim yazımı nasil.siyah yaptin lanNapam beya yarın dinlerinirimm azcık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yazımı nasil.siyah yaptin lanNapam beya yarın dinlerinirimm azcık
:)))) İnterneti idareli kullanıyorum kız bacumD _DeryaSultan_ nerlerdesin cardio hatun
Nekadar kaçamakBugün kaçamakçıklar yapmış olabilirim
Afiyet olsun canımGelelim listeme
Sabah
sahanda yumurta 3 tane
3 dilim ekmek
1 kupa çay
Öğlen yok
Akşam
2 dilim kek 1 büyüüük dilim börek
10 adet sarma
E Elif_Eylul
He kendime ödül verecektim bi baktım aşmışım ama telafi ederim benAfiyet olsun canım
Durdun durdun kekler börekler sarmalarmi
Keske az daha dayansaydin cuma yerdinHe kendime ödül verecektim bi baktım aşmışım ama telafi ederim ben
Iyi geceler canimİyi geceler gençleeeer
Olsun ben dengelicem onu inşallahKeske az daha dayansaydin cuma yerdin
Nettin kiz 2 gun var cumayaGelelim listeme
Sabah
sahanda yumurta 3 tane
3 dilim ekmek
1 kupa çay
Öğlen yok
Akşam
2 dilim kek 1 büyüüük dilim börek
10 adet sarma
E Elif_Eylul
Ay senin sporları gorunce bi ozeniyorum. Bu ara kardiyoya baslamak istiyorum. Hegun olmaz ama haftada iki baslangic seviyesi diye var aklimda. Hevesim var takatim yok
Hayırlısı ben onu eritecem cumaya kadar . Belki iyi olmuştur uzun süre aynı tip beslenmekte alıştırıyor belki şaşırır metabolizma. İnşallah yani. BilmiyorumNettin kiz 2 gun var cumaya
Kusura bakma canm vaktim olmuyor girmeye ve misafirim gelecek giremem yine beni listeden sile bilirsin. Hakkını helal et ilgilendin bizimle allaha emanet olun hersey için teşekkür ederimAzmet5255 menuler nerde canım giremiceginiz zaman bir zahmet yazın
Valla dedigin gibi belli olmaz. Cuma görücezHayırlısı ben onu eritecem cumaya kadar . Belki iyi olmuştur uzun süre aynı tip beslenmekte alıştırıyor belki şaşırır metabolizma. İnşallah yani. Bilmiyorum
Bence sen başlayınca benim 2 katım yapıcan. Ben bu aralar şekillendiğimi hissetmeye görmeye başladımAy senin sporları gorunce bi ozeniyorum. Bu ara kardiyoya baslamak istiyorum. Hegun olmaz ama haftada iki baslangic seviyesi diye var aklimda. Hevesim var takatim yok
Iste olay baslamakta. Bi baslasamBence sen başlayınca benim 2 katım yapıcan. Ben bu aralar şekillendiğimi hissetmeye görmeye başladım