- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #135.761
Yarin atsam demişAkşam cuma atarım demişti en son
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin atsam demişAkşam cuma atarım demişti en son
O yemek miKayfe ictim ya
İşte kararsız kalmış daha da yazmadi aksamYarin atsam demiş
Günaydın canım
Günaydın canım
Istemiyorum diyemedinmi,demekki seninde gönlün varmışDün lazer epilasyon günüydü.
Kuaförün kızı haftaya söz takacaklarmis.pasta ikramlık falan yaptırmak istiyor ama para yerine başka yerlerime de lazer epilasyon yapmayı teklif ettiistemedigimi biraz belli ettim ama baskı altında hissediyorum
Dedim bana başkalarından örnek verip ısrar etti.hastalık var yaşlılık var beyaz beyaz çok kötü olur diyoIstrmiyorum diyemedinmi,demekki seninde gönlün varmış
Ne guzel doğal deseydinDedim bana başkalarından örnek verip ısrar etti.hastalık var yaşlılık var beyaz beyaz çok kötü olur diyo
Pasta börek yicek diyeNe guzel doğal deseydin
Yesin parasıylaPasta börek yicek diye
Helal başkan parti kurboy verelimYesin parasıyla
OyHelal başkan parti kurboy verelim
Bence de yani
Eğer ki istemiyorsan bnce parayı iste istiyorsan ohhhh kılsız tüysüzDün lazer epilasyon günüydü.
Kuaförün kızı haftaya söz takacaklarmis.pasta ikramlık falan yaptırmak istiyor ama para yerine başka yerlerime de lazer epilasyon yapmayı teklif ettiistemedigimi biraz belli ettim ama baskı altında hissediyorum
Cık yaptiramiciiiimm..bıyık bile çok acıdı yaEğer ki istemiyorsan bnce parayı iste istiyorsan ohhhh kılsız tüysüz
TabikiHelal başkan parti kurboy verelim
Bence de yani
Haftada bir tartıl canim moralin bozulmasinhanımlar her gün mü tartılayım yoksa haftada bir mi tartılayım ben çok sabırsızım ne yapsam bilemedim doktor haftada bir tartıl diyor
Burada cuma fotoğraflı tartı günü.pazartesi kontrol tartısı.her gün tartilmak çok olumlu sonuç vermiyor ödem oluyor falan..hanımlar her gün mü tartılayım yoksa haftada bir mi tartılayım ben çok sabırsızım ne yapsam bilemedim doktor haftada bir tartıl diyor
Bana para lazım deDün lazer epilasyon günüydü.