- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #135.701
Günaydın erkenci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın erkenci
Pok yeÇöpe gitcekti yazık
Günaydın cardioSabah sabah güne cardio ile başlamak
Gecmiş olsun canım ağrısı varsa iltihap falan yapmıştır antibiyotik verirlerGidelimde agrısı varmis ilac verirse
Gün epeydir aydı bende kahve içecem ister misinizGünaydın cardio
Ben ictim kiGün epeydir aydı bende kahve içecem ister misiniz
Ohhh afiyet bal şeker olsunBen ictim ki
20lik erken değil miGidelimde agrısı varmis ilac verirse
Disler telliydi teller çıktı,plak taktilar yamulmasin diyeGecmiş olsun canım ağrısı varsa iltihap falan yapmıştır antibiyotik verirler
Kiz çıkmış20lik erken değil mi
Kesin başka diii ağrıyordur o sanıyordur
Sagol canim sanadaOhhh afiyet bal şeker olsun
Çoooook geçmiş olsun inşallah Allah şifa versinDisler telliydi teller çıktı,plak taktilar yamulmasin diye
Simdide alttaki yamuk dis baski yapıyor 20lik disi cikartmiyor onun çekilmesi lazim
YaaaKiz çıkmış
Kolay gelsinNeyse ben gidiyorum akşam yemeğini hazırlayacam şimdiden :))) Akşam pişiririm. Sonra bebek mamaları sonra sporların hepsi yapılacak yürüyüşe çıkamayacam yağmur yağıo evde yürücem sonra kahvaltı yaparım tek öğün yicem yine sıkı öğün yapıcam sonra güzellik uykusuna yatarım accuk hahahaha sormayın aşırı severim uyumayı keşke hep uyusam ama olmuyo. Sonra sosyal medya içerik üretecek Fikirler bakıp notlar alıcam. Günlük planım budur . Eğer aksilik olmazsa inşallah akşama görüşürüz 🖐❤
Günaydın canım gecmis olsunGunaydin kizlar
Ay kötü uyandim bugun. Burnum dolmus, boğazim aciyor
Sagol canimGünaydın canım gecmis olsun