• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet sorma dün akşam 10 bucukta geldiler bu tarafta cenaze varmış falanda filan bugünde cenaze kalkıcakmışta bidaha iki kere gitmesinlermiş🤦🏼‍♀️
😒😒😒 Ay hiç sevmem emrivaki olayını 🙄

😒😒😒 Ay hiç sevmem emrivaki olayını 🙄
Bende sevmem nefret ederim bana söylemeye yemedi zaten eşime söylemiş bende kızdım ayıp yaptıkları bana sorulması lazımdı cok rahatsız oldum dedim.
Şimdide cıkmıyorm odamdan kusura bakmasınlar valla kalksın gitsinler madem öyle

Bende sevmem nefret ederim bana söylemeye yemedi zaten eşime söylemiş bende kızdım ayıp yaptıkları bana sorulması lazımdı cok rahatsız oldum dedim.
Şimdide cıkmıyorm odamdan kusura bakmasınlar valla kalksın gitsinler madem öyle
Sana sorulmadan karar verilmesi de ayrı sorun zaten canım oğulları sanki o evde yalnız yaşıyor 😒

Ben uyanali çok oldu 👀👀👀
Hee bende islerimi bitirdim simdi kahve yaptim😚
Sabh uyandım herifi gönderdim yattım geri neden çünkü gece yatmadık😒
Gece hangimiz uyuduk😒
Bende şimdi uyandım🤦🏼‍♀️
Günaydın 🤪
Günaydın kızlar ❤️
Günaydın canım 💕
:mad:ne uyumasi abla 3 ü geciyordu yattim, 7de ayakta idim. Gün nasil gececek bilmiyorum. Yanima kahvemi aldim. Ogleden sonra uyurum 1 saat kadar.
😑😑😑

Sana sorulmadan karar verilmesi de ayrı sorun zaten canım oğulları sanki o evde yalnız yaşıyor 😒
Onu düşüncek yapı yok onlarda biraz düz kontak çalışıyorlar.
Hiç bişey olmamış gibi 11 e kadar oturdular bide söylemiyolar yatıcaklarını ben anladımda eşime sordurdum ona söyledi bana söylese suratı yicek benden biliyo hiç tepki vermedim kalsın biran mnce gitsinler dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X