- 16 Aralık 2019
- 21.049
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.444
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #13.301
AnaokuluAy okul ödev![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AnaokuluAy okul ödev![]()
Evet sorma dün akşam 10 bucukta geldiler bu tarafta cenaze varmış falanda filan bugünde cenaze kalkıcakmışta bidaha iki kere gitmesinlermişÇıkma kız aferingelenler kv kp mi
![]()
En güzel zamanı ödev yokAnaokulu![]()
Evet sorma dün akşam 10 bucukta geldiler bu tarafta cenaze varmış falanda filan bugünde cenaze kalkıcakmışta bidaha iki kere gitmesinlermiş![]()
En güzel zamanı ödev yok![]()
Bize her gün 6 sayfa ödev var
Bende sevmem nefret ederim bana söylemeye yemedi zaten eşime söylemiş bende kızdım ayıp yaptıkları bana sorulması lazımdı cok rahatsız oldum dedim.Ay hiç sevmem emrivaki olayını
![]()
Sana sorulmadan karar verilmesi de ayrı sorun zaten canım oğulları sanki o evde yalnız yaşıyorBende sevmem nefret ederim bana söylemeye yemedi zaten eşime söylemiş bende kızdım ayıp yaptıkları bana sorulması lazımdı cok rahatsız oldum dedim.
Şimdide cıkmıyorm odamdan kusura bakmasınlar valla kalksın gitsinler madem öyle
Hee bende islerimi bitirdim simdi kahve yaptimBen uyanali çok oldu![]()
Gece hangimiz uyudukSabh uyandım herifi gönderdim yattım geri neden çünkü gece yatmadık![]()
GünaydınBende şimdi uyandım![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
ne uyumasi abla 3 ü geciyordu yattim, 7de ayakta idim. Gün nasil gececek bilmiyorum. Yanima kahvemi aldim. Ogleden sonra uyurum 1 saat kadar.
Uyumayanlar günlüğü oldukHee bende islerimi bitirdim simdi kahve yaptim
Gece hangimiz uyuduk
Günaydın
Günaydın canım
![]()
Onu düşüncek yapı yok onlarda biraz düz kontak çalışıyorlar.Sana sorulmadan karar verilmesi de ayrı sorun zaten canım oğulları sanki o evde yalnız yaşıyor![]()
Başlığı degistiriyoruz diyet yapmak istiyorlar ama uyumak daha cok istiyolarUyumayanlar günlüğü olduk![]()
Off evet hemde sular yok