- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #131.701
Keçiboynuzu pekmezi erken ergenliğe sebep olabiliyormuş çok kullanmaKeçiboynuzu pekmezi içirdim en son kıza o hafifletdi sonrada içmedi ama yavaş yavaş geçti
Tabi yaa ben hep öyle yapıyom şimdi yaptığım gibiTmm işte canım geçmiş yaparjen dinlenivercen
Başıma gelcek kesinKimin ahını aldım kahveyi yaktim sütü taşırdım
Öyleyim haklısın bıraksalar ne kadar uyurum ben bile bilemiyomÖylesin ya
Yoo vardaDurdun durdun şimdi mi bu ay doğum günü yok zaar
Kolay gele diyim madem el attın bnmde el kadar olan ( bnm elim) mıtfağıma el atıver
İçmiyor zaten 3 defa zar zor içtiKeçiboynuzu pekmezi erken ergenliğe sebep olabiliyormuş çok kullanma
Sende bendensin desene regl zamanı enerji tavan olup durur BndeYoo vardaregl olunca dedimya bi enerji geliyor anlatamam dün akşam başladım yaaa gelldiler bana temizlik perileri. Kaç zamandır başlayayım diyorum başlamıyordum salmışım baya evi temizlerken gördüm
Oğlan uyiyamıcak bugece deseneSende bendensin desene regl zamanı enerji tavan olup durur Bnde
Dün gece Bnde salonu dip köşe yaptım bu gecede hangi odayı yapsam acep oğlanın odasını mı diye düşündüm
Oo güzel olmuş
Benimki bitsin seninkinede bakarız beya ayıp etdinDurdun durdun şimdi mi bu ay doğum günü yok zaar
Kolay gele diyim madem el attın bnmde el kadar olan ( bnm elim) mıtfağıma el atıver
Renk çok güzel olmuş
Dün gece Bnde yer silim diye sızlanıyorduOğlan uyiyamıcak bugece desene
Oo güzel olmuşgüle güle kullan
Benimki aynı bundan altı yok üst kısmı var çabucak bitirirsin
Teşekkür ederim kizlarRenk çok güzel olmuşellerine sağlık
Ben gördüm Filiz abla bi kaçını atlamış. Bittoda beğene beğene gelmiş. Öznuru görmedim bilem
Oooo desende verilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?