Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canım seni çok iyi anlıyorum yok yemekti yok toplamakti öyle oluyor kendimize zaman ayırmak guclesiyor
Aynen öyle gerçekten saat 15h30 dan berli uyanık benimkisi hala uyumadı saat 19h30 olacak .
Anladım canım . Bende çok denedim kendi kendime bırakmayı ama yok olmuyor illaki bit yerden patlıyor . O kadar seviniyorum ki ellerim flan titremeyince . Hani ilacı bıraktım diyorsun bakıyorsun herşey güzel belkide vücudumdan çıktı gitti diyorsun ama gün geliyor hafif el titremesiyle anlıyorum ki hayır hastalık hala benimle . Ama bunala şükür diyorum verecektin bin şükür .
afiyet olsun canım sanırım bugün toplu kaçamak günündeyiz
Sağol canım sanada . Hiç sorma canım 2 gündür bana otobüs çarptı . Yatın kendime gelmem lazım . Uykusuzluk olmasa iyi olacakta . 2 gecedir bebede uyumuyor ya .
İllahi sen ya Allah’ta seni güldürsün
Evet İnşAllah yarın yeni bir gün . Kendime gelem günü . Umarım Cuma’ya kadar 2 günlük yaptığım kaçamaklar dötümü tırmalamaz o gün fenalardayım . Yarın dengeyi oturtmam lazım .
Evet aynen öyle . Yemi bir gün yeni bir adım inşAllah.

Afiyet olsun canım
Mersi şekerim
Ever canım dengele ve biraz fazla hareket yap bu 2 gün elbet eksi görürsün cumaya

Yok canımda öyle bir bünye ki yedigini hemen yağa dönüştürüyor mübarek

Afiyet olsun canım

Mersi şekerim

Ever canım dengele ve biraz fazla hareket yap bu 2 gün elbet eksi görürsün cumaya
İnşAllah ya . Yatın elimden gelenin hepsini yapacam . Yemeklerde denge otururda önemli olan spor. İnşAllah erkenden onuda halledecem . Artık ev temiz sadece günlük temiZlik var . Oda öğleden sonraya kalsa birşey olmaz .

Ben gündüz attım
Sende at
Yok hevesim kaçtıya size göre kalkıp yapardım siz içseydiniz siz içmiyore hem ben çay içcem kahve içmiyore
Afiyet olsun canım

Mersi şekerim

Teşekkür ederim canım
Yok canımda öyle bir bünye ki yedigini hemen yağa dönüştürüyor mübarek
2 gün bol su bol sebze bol hareket geliyor güzel eksi

Yok hevesim kaçtıya size göre kalkıp yapardım siz içseydiniz siz içmiyore hem ben çay içcem kahve içmiyore

Teşekkür ederim canım

2 gün bol su bol sebze bol hareket geliyor güzel eksi
Ay ağzından bal damlıyor İnan . öyle yapacam inşAllah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…