- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #13.121
Sevmiyorum muzlu sütBen bir fırt muzlu sütten yanayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevmiyorum muzlu sütBen bir fırt muzlu sütten yanayım![]()
Yatakta bebe uyutuyorumEee çay kahve saati gelmedimi![]()
Bende çay koydum içeyim ağrımı azaltır inşallahYatakta bebe uyutuyorum![]()
İnşallahNe çayı ne kahvesi kızları uyutuyomzabaaağnan artık
He ya kimse saat demedi bende atmadım bari yarın bı saat belirleyelim de atalimAaa hani hep birlikte foto atacaktık![]()
![]()
6000 adimSelamlar yeni oturabildim,daha da yapmam gereken ödevler calismam gereken dersler var.
Ve ben cok yorgunum .
Sabah 13.30
2dilim tt ekmek
Pirasa
Patlican yemegi
Cayla 14.30
Bir muz fistik ezmeli
Ara 16.
2 piringils
Biraz cerez
Kahve
Aksam 18.30
Köfte
Salata
Su 1 lt anca
Spor suan 6.00p adim.
M MissHayaLet
Gecer insaAllah canimBende çay koydum içeyim ağrımı azaltır inşallah
Uyumak istiyormu? Uyuyana benziyormu?![]()
Afiyet olsun canımSelamlar yeni oturabildim,daha da yapmam gereken ödevler calismam gereken dersler var.
Ve ben cok yorgunum .
Sabah 13.30
2dilim tt ekmek
Pirasa
Patlican yemegi
Cayla 14.30
Bir muz fistik ezmeli
Ara 16.
2 piringils
Biraz cerez
Kahve
Aksam 18.30
Köfte
Salata
Su 1 lt anca
Spor suan 6.00p adim.
M MissHayaLet
Benimkiler de gece 2 den sonra deliriyoGecer insaAllah canim
Uyucak göz yokki bugun delirdi resmen
Ev temizliği spordan sayılmıyor hep yaptığımız için vücut alışmışİnşAllah ya . Yatın elimden gelenin hepsini yapacam . Yemeklerde denge otururda önemli olan spor. İnşAllah erkenden onuda halledecem . Artık ev temiz sadece günlük temiZlik var . Oda öğleden sonraya kalsa birşey olmaz .
Gece 2miBenimkiler de gece 2 den sonra deliriyo
He bak hala uyanıklar ona rağmen 2 den sonra azıtıyolar. Büyüğü babaya yolluyım küçükle çocuk odasında yatıyomGece 2mi![]()
Afiyet olsun canımSelamlar yeni oturabildim,daha da yapmam gereken ödevler calismam gereken dersler var.
Ve ben cok yorgunum .
Sabah 13.30
2dilim tt ekmek
Pirasa
Patlican yemegi
Cayla 14.30
Bir muz fistik ezmeli
Ara 16.
2 piringils
Biraz cerez
Kahve
Aksam 18.30
Köfte
Salata
Su 1 lt anca
Spor suan 6.00p adim.
M MissHayaLet
Yarın ne içtiysek su çay kahve hepsini atalımHe ya kimse saat demedi bende atmadım bari yarın bı saat belirleyelim de atalim
İnşallahGecer insaAllah canim
Uyucak göz yokki bugun delirdi resmen
Uyumayan çocuk yapmışlar neden uyumuyorlar benimkide fena gece kaç kere uyanıyorHe bak hala uyanıklar ona rağmen 2 den sonra azıtıyolar. Büyüğü babaya yolluyım küçükle çocuk odasında yatıyom
Ben en sonunda bu aksam sokaga atcamHe bak hala uyanıklar ona rağmen 2 den sonra azıtıyolar. Büyüğü babaya yolluyım küçükle çocuk odasında yatıyom
Bende Bebeyi uyuttum kızları babasına devrettimNe çayı ne kahvesi kızları uyutuyomzabaaağnan artık
Yaşasınn bebe uyuyduysa çok şükürBende Bebeyi uyuttum kızları babasına devrettim![]()