- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #13.101
Çikooo 2kere yolladin mesajlari

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle gerçektenEvet canım seni çok iyi anlıyorum yok yemekti yok toplamakti öyle oluyor kendimize zaman ayırmak guclesiyor![]()
Anladım canım . Bende çok denedim kendi kendime bırakmayı ama yok olmuyor illaki bit yerden patlıyor . O kadar seviniyorum ki ellerim flan titremeyince . Hani ilacı bıraktım diyorsun bakıyorsun herşey güzel belkide vücudumdan çıktı gitti diyorsun ama gün geliyor hafif el titremesiyle anlıyorum ki hayır hastalık hala benimle . Ama bunala şükür diyorum verecektin bin şükür .Tegratol diye bı ilaç var sabah akşam kullaniyorum ilaç kullanmadan en fazla 15 gün nöbet gecirmiyorum yediklerime dikkat etmezsem eğer ilaç kullanırken de nöbet geçiriyorum en son 4 yıl önce geçirdim onda da oğlum yeni doğmuştu ilacı kendi kendime bırakmaya çalıştım nöbet geçirdim 16. Gun
Sağol canım sanada . Hiç sorma canımafiyet olsun canım sanırım bugün toplu kaçamak günündeyiz![]()
İllahi sen ya
Evet İnşAllah yarın yeni bir gün . Kendime gelem günü . Umarım Cuma’ya kadar 2 günlük yaptığım kaçamaklar dötümü tırmalamaz o günKızlar hepinize afiyet olsun
Kuzum motivasyonunu düşürme daha iki gün var tartıya bu iki günde dengeli beslen. Bugün çok kaçamak yaptıysan yarınki menü biraz daha az kalorili ve çok tempolu bir gün olsun
Moralini bozma hepimizin böyle günleri oldu şimdi silkelen ve kendine gel yediklerini bu zamana kadar hep yedin tadı değişmedi onun için şimdi sağlıklı beslenip fit olma vakti![]()
Evet aynen öyle . Yemi bir gün yeni bir adım inşAllah.Modunuzu düşürmeyin kızlar yarın daha çok hareket eder daha dengeli yersiniz stres daha çok kilo aldırır farzedinki bugün ödül gününüzü yediniz canımız saolsun yarın için hazirsak herşey çok güzel olacak![]()
Teşekkür ederim canımOh afiyet olsun balım bende domates corbasinda seviyorum
Ispanagada çok yakışıyor
He alıntıda kalmışÇikooo 2kere yolladin mesajlari![]()
Benim uyku saatiEee çay kahve saati gelmedimi![]()
Ben gündüz attımAaa hani hep birlikte foto atacaktık![]()
![]()
Afiyet olsun canımSahur yok
İftar- karabuğday pilavı 5 yk , 3 yk kıymalı domates sos, 1 kase yoğurt, tavuklu salata,
Su 2 litre
Spor 10000 adım
Başım fena tutdu geçerse jillian yapmak istiyorum inşallah geçer yapayımyaa yarım kalmasın
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Mersi şekerimAfiyet olsun kuzummm
Oo baklavaAfiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Düşürme motivasyonunu neden düştü? Afiyet olsunDürümü fazla kaçırmadıysan bence sorun yok
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim
Sanada geçmiş olsun canım
He bende dün ilk gündü birşey olmadı bugün vurdu
Teşekkür ederim canımyedikten sonra başladı keşke yemeseydim
Karabuğdayı yıkıyorum ben yarım çay bardağı yapıyorum kimse yemiyor benden başka üzerine kadar su tuz kaynatıyorum suyu çekince çok az tereyağı . Dinlenmeye bırakıyorum yada demlenmemi diyeyim bilemedimsonrada indiriyorum mideye
![]()
Ever canım dengele ve biraz fazla hareket yap bu 2 gün elbet eksi görürsün cumayaAynen öyle gerçektensaat 15h30 dan berli uyanık benimkisi hala uyumadı saat 19h30 olacak .
Anladım canım . Bende çok denedim kendi kendime bırakmayı ama yok olmuyor illaki bit yerden patlıyor . O kadar seviniyorum ki ellerim flan titremeyince . Hani ilacı bıraktım diyorsun bakıyorsun herşey güzel belkide vücudumdan çıktı gitti diyorsun ama gün geliyor hafif el titremesiyle anlıyorum ki hayır hastalık hala benimle . Ama bunala şükür diyorum verecektin bin şükür .
Sağol canım sanada . Hiç sorma canım2 gündür bana otobüs çarptı . Yatın kendime gelmem lazım . Uykusuzluk olmasa iyi olacakta . 2 gecedir bebede uyumuyor ya .
İllahi sen yaAllah’ta seni güldürsün
Evet İnşAllah yarın yeni bir gün . Kendime gelem günü . Umarım Cuma’ya kadar 2 günlük yaptığım kaçamaklar dötümü tırmalamaz o günfenalardayım . Yarın dengeyi oturtmam lazım .
Evet aynen öyle . Yemi bir gün yeni bir adım inşAllah.![]()
Yok canımda öyle bir bünye ki yedigini hemen yağa dönüştürüyor mübarekAfiyet olsun kuzummm
Oo baklavaAfiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Düşürme motivasyonunu neden düştü? Afiyet olsunDürümü fazla kaçırmadıysan bence sorun yok
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim
Sanada geçmiş olsun canım
He bende dün ilk gündü birşey olmadı bugün vurdu
Teşekkür ederim canımyedikten sonra başladı keşke yemeseydim
Karabuğdayı yıkıyorum ben yarım çay bardağı yapıyorum kimse yemiyor benden başka üzerine kadar su tuz kaynatıyorum suyu çekince çok az tereyağı . Dinlenmeye bırakıyorum yada demlenmemi diyeyim bilemedimsonrada indiriyorum mideye
![]()
İnşAllah ya . Yatın elimden gelenin hepsini yapacam . Yemeklerde denge otururda önemli olan spor. İnşAllah erkenden onuda halledecem . Artık ev temiz sadece günlük temiZlik var . Oda öğleden sonraya kalsa birşey olmaz .Afiyet olsun canım
Mersi şekerim
Ever canım dengele ve biraz fazla hareket yap bu 2 gün elbet eksi görürsün cumaya![]()
Yok hevesim kaçtıya size göre kalkıp yapardım siz içseydiniz siz içmiyoreBen gündüz attım
Sende at![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Mersi şekerim
Ever canım dengele ve biraz fazla hareket yap bu 2 gün elbet eksi görürsün cumaya![]()
2 gün bol su bol sebze bol hareket geliyor güzel eksiYok canımda öyle bir bünye ki yedigini hemen yağa dönüştürüyor mübarek![]()
Çikolatayı alabilirmiyim .
Sütünü iç uyu sende balımYok hevesim kaçtıya size göre kalkıp yapardım siz içseydiniz siz içmiyorehem ben çay içcem kahve içmiyore
Teşekkür ederim canım
2 gün bol su bol sebze bol hareket geliyor güzel eksi![]()
Ay ağzından bal damlıyor İnan .Yok hevesim kaçtıya size göre kalkıp yapardım siz içseydiniz siz içmiyorehem ben çay içcem kahve içmiyore
Teşekkür ederim canım
2 gün bol su bol sebze bol hareket geliyor güzel eksi![]()
Dükkanı kapadım artık birşey içmemSütünü iç uyu sende balım![]()
Sıkma canını fazla yedikten sonra dikkat edersen artı görmezsin.Ay ağzından bal damlıyor İnan .öyle yapacam inşAllah.
Ben bir fırt muzlu sütten yanayımDükkanı kapadım artık birşey içmem![]()
Midemdede ağzımda tadını alamadımMidende say![]()