- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #130.981
sağol canımCok gecmiş olsun canim
Canım sana adet söktürücü vermedi miAhhh keşke
15 gün geçti olmuyorum sinir bozucu bir durum yani .
Kız çıplak tartiliyoruz o yüzden biraz şey oluyor işte yansıma vs olabilir diye.bide cam ya baya yansıyor
Abla valla artık ne diyeyim bilemedim
Tebrikler canım
BayılırımBen sevmem kendi kendime konusmayi
Benim beyinde kactane tilki varBayılırımbence denemelisin bacum . Kendi kendimizle konuşmak dünyanın en pahalı terapistinden daha iyi geliyor
büyük bir ihtimalle sadece 3 kişi hasta olduğu için bir şey diyemiyoruz.İş yerinde yemekten mi zehirlendin. Geçmiş olsun
Cok gecmiş olsunselam kızlar nasılsınız uzun bir aradır görüşemedik gerçekten özür dilerim geçen hafta zehirlendim perşembe günü. 3 gün hastahanede yattım daha sonra da evde yattım bugün işe başladım. çok kötüydü . iş yerinde bir kaç kişi daha zehirlendi .
kilo bildirimi de yapamadım geçen hafta 106 kiloydum perşembe günü.
bu sabah tartıldığımda 104.4 kilo geldim. bir kaç gün yemek yiyemediğim için eksi çıktım bu hafta .
Dünkü menüm
sabah 1 simit 1 dilim peynir 1 küçük domates 5 zeyin
ara yok
öğle 1 peynirli sandiviç başka bir şey içim almadı
ara yok
akşam 1 tabak taze fasulye
1 kase tarhana çorbası
2 dilim emek
2 litre su
spor yok maalesef hala kendime gelemedim.
Eki Görüntüle 3159811
Tilkiler kovalıyor yani hahahahahjfkfkrkehrBenim beyinde kactane tilki var
Çok çok geçmiş olsunbüyük bir ihtimalle sadece 3 kişi hasta olduğu için bir şey diyemiyoruz.
Salgın da olabilir dediler. Kusma İshal .Kas ağrısı ve ateş vardı.
Bir an korona oldum sandım o kadar kaslarım ağrıyordu ki anlatamam.
Evet kırmak için mesela sabahları çorba ya da smootie tarzı ya da sadece meyve ile öğünleri değiştirirsin.Evet dükkan kapalı. Kız bende hep tek öğün yaparken başarılı oldum şimdiye kadar. Amma geçen bir abla bana vücudu şaşırt arada iki öğün yap dedi . Belki ondan geri kilo alıyorsundur hep dedi alıştırma sürekli teke işlerin bitince 2 öğün yiyip yine alırsın dedi . Çooook mantıklı geldi denicem. Sonuçta başta ketojenik yapmak bile büyük cesaretti . Yağ yicen Krema yiyecen tuzdan kısmadan bol bol ve nasıl kilo vericem diyordum. Öyle düşünürken başlayıp 25 kilo vermiştim ketojenikte. Sonra geri aldım 12 kilosunu o yüzden frene bastım tekrar:)))
Geçmiş olsun canımselam kızlar nasılsınız uzun bir aradır görüşemedik gerçekten özür dilerim geçen hafta zehirlendim perşembe günü. 3 gün hastahanede yattım daha sonra da evde yattım bugün işe başladım. çok kötüydü . iş yerinde bir kaç kişi daha zehirlendi .
kilo bildirimi de yapamadım geçen hafta 106 kiloydum perşembe günü.
bu sabah tartıldığımda 104.4 kilo geldim. bir kaç gün yemek yiyemediğim için eksi çıktım bu hafta .
Dünkü menüm
sabah 1 simit 1 dilim peynir 1 küçük domates 5 zeyin
ara yok
öğle 1 peynirli sandiviç başka bir şey içim almadı
ara yok
akşam 1 tabak taze fasulye
1 kase tarhana çorbası
2 dilim emek
2 litre su
spor yok maalesef hala kendime gelemedim.
Eki Görüntüle 3159811
Bu dönem cok sikintili ya.Bi diyetisyene git. Vücudu şaşırmalısın değişik diyet turleri deneyebilirsin ve spora agirlik vermelisin artikÇıldırıciiiiimmmm
Eki Görüntüle 3159795
Eksi olan arkadaşlar tebrik ediyorumadetim 5. günü...kıramıyorum 95 i kaptan E Elif_Eylul
Bence artik fitness kardiyo tarzi yag yakici seylere basla. Hemen birden degil gunde 15 dk 20 dk yavas yavas artir etkili olacaktırHmm spor Lesli hafif mi kalıyor acaba benim
Cok gecmisolsunbüyük bir ihtimalle sadece 3 kişi hasta olduğu için bir şey diyemiyoruz.
Salgın da olabilir dediler. Kusma İshal .Kas ağrısı ve ateş vardı.
Bir an korona oldum sandım o kadar kaslarım ağrıyordu ki anlatamam.
Geçmiş olsunCiddi baş ağrım var bugün
Günaydın hayırlı cumalar bebeklerim
Günaydın hayırlı cumalar
Hayırlı yolculuklar canım sağ salim git gel inşallah
Günaydın hayırlı cumalar
Bu iyi birşey değilmi?1bardak çay icmeden ustalar geldi gene
Gecti canım sagolGeçmiş olsun
Ben sabah kahvaltısını yavaş yavaş yapmayi severim keyifle ama malesef 3gündür ustalar nazar degmesin 8de kapidalarBu iyi birşey değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?