- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #130.941
Asıl şimdi sabır diyip sakın diyeti bozma . Sakın bu hataya düşme . Bana inan ve adet bittikten 3 gün sonra tartıl sana yemin ederim en az 2 kilo altında değilsen bende bir şey bilmiyorum.Çıldırıciiiiimmmm
Eki Görüntüle 3159795
Eksi olan arkadaşlar tebrik ediyorumadetim 5. günü...kıramıyorum 95 i kaptan E Elif_Eylul
3 ara 3 ana yaptım olmadı...200gram artı üzgünüm cidden bitterde demis sporsuz kıramazsın
Menulerin ciddi derecede senin kilona yakısır menuler degil,1ögünlede 2 öģünlede veremezsin
Tebrikler canim eksin cok guzel
Sen olmuşsun bn 3 ay 95 direncini kıramadım. Ya güzel bi detox yapcan ya da spora ağırlık verip kıracaksın
Yok bozmuyorum devam edeceğim tabi ki de ne bilimAsıl şimdi sabır diyip sakın diyeti bozma . Sakın bu hataya düşme . Bana inan ve adet bittikten 3 gün sonra tartıl sana yemin ederim en az 2 kilo altında değilsen bende bir şey bilmiyorum.
Direnç kilondur sabret stres yapma gecen sene 75 3ay takilı kaldiğımı bilirim3 ara 3 ana yaptım olmadı...
2 öğün yaptım olmadı...doyuyorum aç kalmiyorum bilemedim 115 lerden geldim buraya...
Öğunlere ne ekliyim ki daha ya da çıkartmam mi gerek
Ahhh keşke
15 gün geçti olmuyorum sinir bozucu bir durum yani .Adet olmaya yakın üzülmiceksininan bana çok tecrübe ettim fazla bile çıkıyorum ben adete yakınlaşınca
Kız çıplak tartiliyoruz o yüzden biraz şey oluyor işte yansıma vs olabilir diye.bide cam ya baya yansıyorKız nasıl bi zoom olmuş tartıyı arıyorum
Abla valla artık ne diyeyim bilemedim
Tebrikler canım
Olmuş aslında haberin yok şuan adet olduğun için . Hele diyetine devam et sanki vermiş gibi düşün ki aslında vermişsin fark et bunu yola devam etBakalım canım pazartesi bitmiş olacaktikandim burda bir süredir.olur inşallah
Beni izliyormuş şimdi
Yaaaa nasıl kırdınızDirenç kilondur sabret stres yapma gecen sene 75 3ay takilı kaldiğımı bilirim
Bnde 110 dan geldim demek 95 direnç oluyor işteYaaaa nasıl kırdınız
Eli çarpmıstirBeni izliyormuş şimdi
Sporsuz gitmiyor emin ol,ama bir yerden sonra yemek yerine evde smootiler yaptim yogurt meyve yedim kahvaltida yada aksam yemegindeYaaaa nasıl kırdınız
Valla ne ben söyleyim ne sen sor
devam ediyorsa katılmak isterimKızlar lesli serisine başlamak istermisiniz
Isterseniz 15dk,isterseniz 20dk, istersekte daha fazlası arttıralım olurmu,ama hergün yapan @MissHayaLet etiket yapsın menüde belirtelim 15dk 1000puan olarak yansısın listeye
Yapmak istemeyen mazeretini belirtsin
Haydi pamuk eller spora
@MissHayaLet
M Mavi Menekse
B BitterCikilata
@Chikolata_gozlum
N N E S L i
@_CikiLeta
@Gokyuzu_kadar
@kittenlove
@Ysmn52
@dfn0714
@yazarhanim35
M M_atruska
@Sekerpareeee
@Siskolata
A adigenisse
Yakın canım hafiften agrılarım geldi öyle farkettim 2-3 gün icinde olcam gibiOooo adetin yakınsa değil eksi fazla bile çıksa üzülme
Al iste patladı bomba
Patladı gitti hayırlı olsunValla bu hafta bende seferi olcam. Anneme gitcem kayinvalideme gitcem. Insallah bende patlamam
Cok oldu ben o mesaji yazalidevam ediyorsa katılmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?