- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #130.921
C
Chikolata_gozlum
nasıl oldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün arkadaşıma gittim eve geç geldimneler yapaysınız nasılsınız geçmişinizi sevim sizin o nasıl bi geçmiş öyle yapamadım tabiki
![]()
Tebrikler kızlar çok iyi eksiler
Adet olmaya yakın üzülmiceksin
Kız nasıl bi zoom olmuş tartıyı arıyorum
Benim şimdi kardeşim yeni evlendi 2 3 ay önce evlerini görmeye henüz gidemedim . Gelinim arıyor gel de sana gelinlik yapayım hizmet edip ağrliyim ne zaman geleceksin diyorne zaman kilo veririm ne zaman fit olurum o zaman gelirim dedim. Artık beklesin 1 2 sene haha gitmem ben kimseye diyet yaparken kimseyi kabulde etmem
![]()
Ben tek öğünde veremiyorum denedimBugün bi değişiklik yapıp 2 öğün yiyecem hep tek yedim :))) bugün belki bir kaç gün 2 öğün yapacağım bakalım neler oluyor .
Diyetteyken kapalıyız
![]()
Evet dükkan kapalıBen tek öğünde veremiyorum denedim![]()
Sen olmuşsun bn 3 ay 95 direncini kıramadım. Ya güzel bi detox yapcan ya da spora ağırlık verip kıracaksınÇıldırıciiiiimmmm
Eki Görüntüle 3159795
Eksi olan arkadaşlar tebrik ediyorumadetim 5. günü...kıramıyorum 95 i kaptan E Elif_Eylul
Ya lütfen üzülme vermişsindir kesin henüz göremiyorsun adet bitince birde 2 3 gün geçince anca gösteriyor gidenler kendini . Bence vermişsin ve tartıya bakmak için doğru zaman değilÇıldırıciiiiimmmm
Eki Görüntüle 3159795
Eksi olan arkadaşlar tebrik ediyorumadetim 5. günü...kıramıyorum 95 i kaptan E Elif_Eylul
200gram artı üzgünüm cidden bitterde demis sporsuz kıramazsınÇıldırıciiiiimmmm
Eki Görüntüle 3159795
Tebrikler canim eksin cok guzel
Bakalım canım pazartesi bitmiş olacakYa lütfen üzülme vermişsindir kesin henüz göremiyorsun adet bitince birde 2 3 gün geçince anca gösteriyor gidenler kendini . Bence vermişsin ve tartıya bakmak için doğru zaman değil