- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #13.001
Heee sormaBu hatunda zayıftı dimi
Ayyy aman ne çok ne çok
Afiyet olsun
Sağolun hanımlarAbowwwwafiyet olsun canım
biraz cok değilBu hatunda zayıftı dimi
Ayyy bende severimSağolun hanımlar
biraz cok değil
Ama bu bana yapılmaz eşim aradı şimdi sana süprizim var en sevdiğin seyi aldım geliyorum dedi sakın dedim yapma dedim kalorili bişey olmasın dedimaaa sen diyetteydin dimi dedi
Almış bikere şimdi ben sarma baklavayı nasıl yemiyim yeşil yeşil bana bakıcak ordan
Bide diyoki çikolatalı bakkava varmış onuda aldım deneyelim diye iyi yaptın aferin dedim
Gül kurusuNe renk ki normalde
Kız bayılırım sevmek nekiiiAyyy bende severim
Kilo aldığımı takviyeli almıştım.. abim dalga gecerdi rüzgar var cikma diyeAy koptumya
Aksam acıkırsın süt içersin tarçınlı1yesil çay,1maden suyu 2bucuk litre su
Acikirsam süt yada yoğurt yerim öglen yemegi yetti
Baklavanın hercesidini severim 1saat koşu yakar kaloriyi zavallim ye gitsinKız bayılırım sevmek nekiii
Bugün adet oldum zaten tam gününde almış varya nasıl yiyesim varaksam iki dilimcik yesem 1 saat koşu bandına cıksam olurmu
Sağol canimAksam acıkırsın süt içersin tarçınlı
Tamam ozaman bugün kim tutar beniBaklavanın hercesidini severim 1saat koşu yakar kaloriyi zavallim ye gitsin
Cumaya eksiyle gelirsen nemutlu turküm diyeneTamam ozaman bugün kim tutar beni
Kaptanımdan onayıda aldım okey
Gelirim ya ay inşallahCumaya eksiyle gelirsen nemutlu turküm diyene
Karniyarik tozu degil de tohum olarak var ama cekerim makinedesuspushanimcim
Yulaf unu
Karabuğday unu kullanabilirsin tatlım alt taban için
Karnıyarık tozuda kullanıyorlar esneklik veriyor
Açılması kolay oluyor
Geçmiş olsun canımTegratol diye bı ilaç var sabah akşam kullaniyorum ilaç kullanmadan en fazla 15 gün nöbet gecirmiyorum yediklerime dikkat etmezsem eğer ilaç kullanırken de nöbet geçiriyorum en son 4 yıl önce geçirdim onda da oğlum yeni doğmuştu ilacı kendi kendime bırakmaya çalıştım nöbet geçirdim 16. Gun
Afiyet olsun kaptanım1yesil çay,1maden suyu 2bucuk litre su
Acikirsam süt yada yoğurt yerim öglen yemegi yetti
Sağolun hanımlar
biraz cok değil
Ama bu bana yapılmaz eşim aradı şimdi sana süprizim var en sevdiğin seyi aldım geliyorum dedi sakın dedim yapma dedim kalorili bişey olmasın dedimaaa sen diyetteydin dimi dedi
Almış bikere şimdi ben sarma baklavayı nasıl yemiyim yeşil yeşil bana bakıcak ordan
Bide diyoki çikolatalı baklava varmış onuda aldım deneyelim diye iyi yaptın aferin dedim
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?