- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #12.801
Evet evet birde kaç gündür ev temizliği ile uğraşıyorum iflahım kesildi .Ay kıyamam bazen yorgunluğa yenik düşüyoruz canım sabah 7 de kalkıyorum kızım beslenmesini hazırlıyorum bazen eşime birşeyler hazırlıyorum sonra kızı kaldır giydir geçir derken zaten gece emzirme dönemi sürekli uyanıyor ufaklık hep kalkıyorum dinlenmek yok
Hala düşünmekteyim bakalım .Yemek ne yapcaksiniz aksama
Ben simdi ciger sote bide köźpatlican salatasi yicem
Aksama tavuk salatasi yerim, cocuklara makarna corba falan yapcam
Hosgeldin sen kuzum nerelerdesin yaSelam ballarım ben celdum
Evet canım seni çok iyi anlıyorum yok yemekti yok toplamakti öyle oluyor kendimize zaman ayırmak guclesiyorEvet evet birde kaç gündür ev temizliği ile uğraşıyorum iflahım kesildi .
Benim çocuklarımda okula gidiyor . Zaten bebek 6h30 yaş patlasa 8h00 de ayakta .
Çocukları 7h30 kaldırıyorum . Bitşeyler yiyorlar .
Sonra saat 8h20h 8h30 arası okula bırakıyorum .
Sonra eve gel iş yap. Diyecem ama maalesef bebeğin uyumasını bekliyorum. Zaten öğlen oluyorgün bitti benim için .
Hala düşünmekteyim bakalım .
Afiyet bal şeker olsun sanada
Sağol kuzumsana da afiyet olsun
Ben de evde pirasa ve brokoli corbasi var onlari yerim. Evdekiler de ne bulsa yiyorlar zaten . Bulduklarini yerler.
Evet evet birde kaç gündür ev temizliği ile uğraşıyorum iflahım kesildi .
Benim çocuklarımda okula gidiyor . Zaten bebek 6h30 yaş patlasa 8h00 de ayakta .
Çocukları 7h30 kaldırıyorum . Bitşeyler yiyorlar .
Sonra saat 8h20h 8h30 arası okula bırakıyorum .
Sonra eve gel iş yap. Diyecem ama maalesef bebeğin uyumasını bekliyorum. Zaten öğlen oluyorgün bitti benim için .
Hala düşünmekteyim bakalım .
Afiyet bal şeker olsun sanada
Teşekkür ederim canımlar
SelamSelam ballarım ben celdum
Afiyetle ye canım
Iyi 2tane kapmissin
Hosgeldin sen kuzum nerelerdesin ya
Hosbulduk canlarım elektrinksiz kaldım da happy yanimda olsaydı böyle olmazdiSonunda hoşgeldin canım
Sen mükemmelsin ya
Yavru üstü niye kırmızı
Saçlarından alırdın elektriğiHosbulduk canlarım elektrinksiz kaldım da happy yanimda olsaydı böyle olmazdi
Aleykumselam ablişim kaptanım kumandanım başganım
Statik elektrik yüklerdim sanaHosbulduk canlarım elektrinksiz kaldım da happy yanimda olsaydı böyle olmazdi
Bende öptüm seniAleykumselam ablişim kaptanım kumandanım başganımöpüyoşki seni
Kabarmiyorum artıkSaçlarından alırdın elektriği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?