Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam bnde bugun başlayım o zaman bırlıkte gıdelım M MissHayaLet göbekten baya ıyı gıdıyor heralde gordum de vıdeo 14 günde bıle ıyı sonuç alanlar var
Canım ben dün başladım Perşembe dinlenme yapacağım geri kalan günler devam birde ek olarak pilates yapıyorum oda 1. Hafta

Amin canım Allah daha kötüsü den saklasın doktorum bana çikolata kahve kola greyfurt yasak o yüzden çok kahve tuketmiyorum
Anladım canım . Dikkat et her konuda çünkü kolay degil kendimden biliyorum. Çok şükür bu zamana kadar ne kahve ne çikolata hiç birinden zarar görmedim yani krizimi tetiklemedi .
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun peki ? Ağır mı geçiyor ? Kriz sıklığın ne ? Yani söylemek istemezsen anlatım
Benim bebe uyumuyore bende sabah kalkamiyore
Al bendede o kadar mecburluktan kalktım .
Dün gece bir ara eşim kalktı getirmiş biberona bana vermiş bende çocuğun ağzına koymuşum ama çocuk içememiş baktım biberon yok yorganın içine girmiş . Eşim hangi ara getirmiş bilmiyorum bile . gözümü açamıyorum .
Yavrum aç kaldı dün gece .
Evet sevgili sivilce cıktığın yerden memnunmusun
Regl kaldi 2gün tamda cumaya
Aman o sivilceler zaten en sevmediğim şeyler birde olandık yerde .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…