- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #12.761
Yok kuzu ya bir dumbl var o da kol içinAletlimi canım? Bakmaya üşendim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzu ya bir dumbl var o da kol içinAletlimi canım? Bakmaya üşendim![]()
Canım ben dün başladım Perşembe dinlenme yapacağım geri kalan günler devam birde ek olarak pilates yapıyorum oda 1. Hafta
Benimkide erkenden kalkıyore kargalara b.. yedirmeye![]()
Evet canım ama dikkatli git baya ağrı oluyor kolay gelsin umarım begenirsin ben begendimTamam bnde bugun başlayım o zaman bırlıkte gıdelım M MissHayaLetgöbekten baya ıyı gıdıyor heralde gordum de vıdeo 14 günde bıle ıyı sonuç alanlar var
He dambılım var arada bunuda yapayımYok kuzu ya bir dumbl var o da kol için
Bu 1. Hafta bir de yani her hafta başka video var 4 haftalık video canım.He dambılım var arada bunuda yapayım![]()
He anladım canımBu 1. Hafta bir de yani her hafta başka video var 4 haftalık video canım.
Tamam canım gene bırbırmızden tüyolar alırızEvet canım ama dikkatli git baya ağrı oluyor kolay gelsin umarım begenirsin ben begendim![]()
He anladım canım![]()
Alırız canım bu pilates olan 4 hafta farklı video ben o şekilde başladım bu hafta birinci video.Tamam canım gene bırbırmızden tüyolar alırız
Bıde ona bakayım bn
Alırız canım bu pilates olan 4 hafta farklı video ben o şekilde başladım bu hafta birinci video.
Memnunki çıkmışEvet sevgili sivilce cıktığın yerden memnunmusun
Regl kaldi 2gün tamda cumaya![]()
İnşaAllah canim bakalim umut hep varMemnunki çıkmış
Olsun önümüzdeki cumaya bitecek güzel eksi görürsün abla.![]()
Çenemiz düşük galiba azcık12.772 mesaj 13k olmusuk şükür 18günde![]()
Biz istersek umutlar gerçekleşir. Yeterki blrakmayalımİnşaAllah canim bakalim umut hep var![]()
Evet sevgili sivilce cıktığın yerden memnunmusun
Anladım canım . Dikkat et her konuda çünkü kolay degil kendimden biliyorum. Çok şükür bu zamana kadar ne kahve ne çikolata hiç birinden zarar görmedim yani krizimi tetiklemedi .Amin canım Allah daha kötüsü den saklasın doktorum bana çikolata kahve kola greyfurt yasak o yüzden çok kahve tuketmiyorum
Al bendede o kadar mecburluktan kalktım .Benim bebe uyumuyore bende sabah kalkamiyore
![]()
Aman o sivilceler zaten en sevmediğim şeyler birde olandık yerde .Evet sevgili sivilce cıktığın yerden memnunmusun