- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #12.741
Hee 6 dan ayaktayımYine sabahın köründe kalktiysa demek ki
Oh valla
İşlerim bitdi iftara kadar full dinlenmeKız fazla fikirdama orucluysan akşama doğru halin kalmaz
Öyle oldu azcıkKarga bokunu yemeden yapmis
Merhaba canım hocam chloe tıng nedır detaylı bısekılde nasıl yaptgınızı felan bana da anlatırmışın
Dedim ben işte sabahın köründe kalkmışsınHee 6 dan ayaktayım
İşlerim bitdi iftara kadar full dinlenme
Öyle oldu azcık
Videoyu attım canım alt karın bacak çalıştıran hareketler videolara bakabilirsin.Merhaba canım hocam chloe tıng nedır detaylı bısekılde nasıl yaptgınızı felan bana da anlatırmışın
Sende fazla kuduruklanma
Tamam fazla şey yapmayın enerjim bitdi
Ben kalkmıyore kız kalkıyoree bende mecbur kalkıyoreDedim ben işte sabahın köründe kalkmışsın
Hemen baktım bıleVideoyu attım canım alt karın bacak çalıştıran hareketler videolara bakabilirsin.
Azcık çoşdum sakinim şimdiSende fazla kuduruklanma
Canım ben dün başladım Perşembe dinlenme yapacağım geri kalan günler devam birde ek olarak pilates yapıyorum oda 1. HaftaKaçıncı gündesin bılseydım bnde senınle başlardım
Ben kalkmıyore kız kalkıyoree bende mecbur kalkıyore
Aletlimi canım? Bakmaya üşendimCanım ben dün başladım Perşembe dinlenme yapacağım geri kalan günler devam birde ek olarak pilates yapıyorum oda 1. Hafta
Ay şükür susak ya@Li_zigi elektrik gitmis isleri varmis gelicek
Çok şükür iyi olsunda biz bekleriz gelmesini@Li_zigi elektrik gitmis isleri varmis gelicek
Benimkide erkenden kalkıyore kargalara b.. yedirmeyeBenim bebe uyumuyore bende sabah kalkamiyore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?