Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese günaydın🥰
Bugün diyetisyenimin tartı günüydü
Geçen hafta salı günü başlamıştım 107.1 kiloydum bu sabah 104.8 kilo geldim 2.3 kilo vermişim gerçi ilk hafta olması ve kilomun çok olmasına bakarsam az ama neyse buna da şükür
Günaydın canım tebrikler 😘

Geçmiş olsun minik kuzuma inşallah şifa bulur❤️

Canım başınız sağolsun rabbim sabır versin annesine cennette buluşsunlar inşallah😔benimde var bitane cennet kuşum 😔rabbim kavuşmayı nasip etsin ❤️
Yaaa 🥺 rabbim cennetinde kavuştursun

Birileri kendini fasulyeden nimet sanıyormuş,icimize girip özelde ağzimızdan laf almaya çalısıp sonra anlaşamadık diyen insan, bak hâlaaaa insan diyorum,saģda solda özelde dedikodu yapıyormuş bari güzel yalan atta millet inansin dediklerine,heee gerci sen yemek yedigin tabağa sıç...n lardansın :KK66:
Zaten hayvan desen hayvanlara hakaret olur insan oğlu nankördür ablam,kendi çaldı kendi oynadı İKİ YÜZLÜ.

Ay oglusum uyandi agliyor. Disi düşmüş 😅 bayadir sallaniyordu. Anlatmistim dusecegini yenisi gelecek falan diye ama uyku sersemi algilayamadi heralde. Simdi agliyor nasil yemek yicem ben diye🤣🤣
Ahh yavrum merak etme daha güzel yersin deseydin ya 😂

Zaten hayvan desen hayvanlara hakaret olur insan oğlu nankördür ablam,kendi çaldı kendi oynadı İKİ YÜZLÜ.
Bereket sadece ben yoktum özelde 6 7 kisi vardi :KK70: demiyorki filiz beni engelledi

Herkese günaydın ben bu hafta sağlıklı beslenme olayını yapamadım hiç ya dünkü menümü gördeniz 🙈😔

Kahvaltı yok

Öğlen : yumurtalı sandviç

Ara : bir muz

Akşam : beyti , tavuklu makarna yarınşar porsiyon ,ayran

Tatlı : cheesecake ,malaga yarımşar porsiyon E Elif_Eylul
Kiz neguzel bir menü bu böyle Afiyet olsun🙄

Herkese günaydın🥰
Geçen hafta salı günü başlamıştım 107.1 kiloydum bu sabah 104.8 kilo geldim 2.3 kilo vermişim gerçi ilk hafta olması ve kilomun çok olmasına bakarsam az ama neyse buna da şükür
Ay bence cok iyi bi eksi. Masallah. Ben o kadar versem bi haftada ooo takla atarim valla😊 :nazar:

Birileri kendini fasulyeden nimet sanıyormuş,icimize girip özelde ağzimızdan laf almaya çalısıp sonra anlaşamadık diyen insan, bak hâlaaaa insan diyorum,saģda solda özelde dedikodu yapıyormuş bari güzel yalan atta millet inansin dediklerine,heee gerci sen yemek yedigin tabağa sıç...n lardansın :KK66:
Edepsizler çekememişler belliki ya burda tanıdığın insanının da dedikodusunu yapmazsın 🤣🤣🤣

Günaydın 🥰
Günaydın 🥰
günaydın kızlar
Günaydın 🥰
Gözünaydın herkese🧡
Hem gözün aydın hem günaydın 🤣
Günaydın 🥰
Günaydın 🥰
Herkese günaydın🥰
Günaydın daim olsun inşallah ❤️
Yaaa 🥺 rabbim cennetinde kavuştursun
Amiin🥰
Kıyamam onaya,benimkide diyor anne dişlerim nezaman dökülcek yerine dişperisi diş getircekmi :KK70: :KK70: :KK70:
Çok bilmiş yerim onu ben🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X