Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sendeki azim bende olsa
Varya
Tebrik ederim kuzu
Banada bu enerjiden lazım şuan
Olur kız olur . Yeter ki iste . İstedihin vücuda kavuşmak istiyorsan spor şart . Hem hani diyorlar ya . Zaten bugün yorgunum sporda yapsam daha çok yorulacam . Aksine spor yaparsan daha enerjik olacaksın . Bak dene gör . Hiç birşey yapmasan bile muhakak yürüyüş.
Evet canım spor yapınca hem kilo güzel gidiyor hem de sıkılaşma oluyor

Evet evet . Ben 30 kilo verdim . Ama hiç durmadım . Tabi öz kan minik yoktu diğerleri vardı onlara bağıra çağıra yapıyordum . Durmuyordum onlarda alıp yürüyüşe gidiyordum . Ve hiç sarkmam olmadı dümdüz göbek oldu . incecik . Ama hamile kalınca ve hamileyken dikkat etmeyince aldım tabi . Olsun Sağlık olsun şimdi tekrar verme zamanı . 68 ile hamile kaldım . Az kaldı 68

Anladım canım ben seviyeleri uyguladığım için fark etmiyor benim için . Acıkırsam ya yeşil çay yada sade kahve işimi görüyor
Epilepsi hastasıyım sade Nescafe falan içemiyorum türk kahvesini bile zor zekat izin veriliyor kafein içtiğim ilacın etkisini öldürüyor yoksa çok seviyorum içtiğim ilaçtan dolayı bazı besinler içecekler yasak

Yürüyüşe 15 dkyla başlayacağım tatlım
Sonra attırırım sanırım

Geçmiş olsun canım benim
Aaa boş yere radyasyon aldın geçmiş olsun valla
Sorma sinir oldum sagolasın

Yürüyüşe 15 dkyla başlayacağım tatlım
Sonra attırırım sanırım
Hadi bakalım
1tane göbek marul.10tl
Boku yedik yeşillikler 50tl tuttu
Abooooo. Türkiye kafayı yemiş .
BŞta Rabbim Şafi ismiyle şifa versin.
Bende epilepsi hastasıyım . Çocukluğumdan berli .evet kahve tüketimi normal olarak yasak degil . Hani kararında durursan .
Günde 1 fincan içmekten birşey olacağını sanmıyorum ve ben tüketiyorum.
Birde seninki çok mu ağır kaçıncı derecede epilepsi . Benimki 1 .ci derecede mesela çok nadir kriz geçiriyorum ilaçlar sayesinde . Rabbime bin şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…