• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar fazla aktif değilim . Çünkü temizlikteyim 😅
Sadece ufak oda kaldı . Orası sanki bomba patlamış 😅 gibi . Sporu ne zman yapacam bilmiyorum. Hiç yapamasam bile akşam çocuğu eşime kitlerim 30 dkk cık yeter 😊 ama yarın işim olmazsa 1 saat yaparım inşAllah. Evet kızlar sporsuz hiç olmuyor . Heleki bölgesel hareket . Muhakak yapın . Vucüt daha çabuk toparlıyor . Şu temizlik telaşım bitsin bende daha çok yoğun bölgesel hareket yapacam .

Sadece ufak oda kaldı . Orası sanki bomba patlamış 😅 gibi . Sporu ne zman yapacam bilmiyorum. Hiç yapamasam bile akşam çocuğu eşime kitlerim 30 dkk cık yeter 😊 ama yarın işim olmazsa 1 saat yaparım inşAllah. Evet kızlar sporsuz hiç olmuyor . Heleki bölgesel hareket . Muhakak yapın . Vucüt daha çabuk toparlıyor . Şu temizlik telaşım bitsin bende daha çok yoğun bölgesel hareket yapacam .
Sendeki azim bende olsa
Varya
Tebrik ederim kuzu
Banada bu enerjiden lazım şuan 🤣😍

Evet canım spor yapınca hem kilo güzel gidiyor hem de sıkılaşma oluyor 💞
20dakika şaftım kaydı😖
😢😢🥺

Ablişim valla netim yoktu bi de hem kalabalıktı hem de kızlar durmuyor diye teli verdim onlara yoksa yazardım cidden😔
İyi kuzu geldin Ya sonuçta 🥰 uzun süre ses çıkmayınca merak ettik🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back