- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #11.981
Bittimi kuzum20dakika şaftım kaydı
Sendeki azim bende olsaKızlar fazla aktif değilim . Çünkü temizlikteyim
Sadece ufak oda kaldı . Orası sanki bomba patlamışgibi . Sporu ne zman yapacam bilmiyorum. Hiç yapamasam bile akşam çocuğu eşime kitlerim 30 dkk cık yeter ama yarın işim olmazsa 1 saat yaparım inşAllah. Evet kızlar sporsuz hiç olmuyor . Heleki bölgesel hareket . Muhakak yapın . Vucüt daha çabuk toparlıyor . Şu temizlik telaşım bitsin bende daha çok yoğun bölgesel hareket yapacam .
Röntgendeyim canimBittimi kuzum
Teşekkürler canım
Ona söz veremem
Sen de Allah'a emanet ol canım
İnşallah hayırlısıyla çabuk geçer tatlımRöntgendeyim canim
Amin kuzuİnşallah hayırlısıyla çabuk geçer tatlım
Evet canım spor yapınca hem kilo güzel gidiyor hem de sıkılaşma oluyorKızlar fazla aktif değilim . Çünkü temizlikteyim
Sadece ufak oda kaldı . Orası sanki bomba patlamışgibi . Sporu ne zman yapacam bilmiyorum. Hiç yapamasam bile akşam çocuğu eşime kitlerim 30 dkk cık yeter ama yarın işim olmazsa 1 saat yaparım inşAllah. Evet kızlar sporsuz hiç olmuyor . Heleki bölgesel hareket . Muhakak yapın . Vucüt daha çabuk toparlıyor . Şu temizlik telaşım bitsin bende daha çok yoğun bölgesel hareket yapacam .
20dakika şaftım kaydı
Pufff yaaaInsan işi rast gitmezmi yanlış dişi röntgen cekmis gene indim cektirdim bu seferde bilgisayara zor düstü
Ablişim valla netim yoktu bi de hem kalabalıktı hem de kızlar durmuyor diye teli verdim onlara yoksa yazardım ciddenYAzmamazlık yapmazsin dime tuğba gibi
Nasil geçtiÇıktım simdi bindim otobuse
Yok artıkInsan işi rast gitmezmi yanlış dişi röntgen cekmis gene indim cektirdim bu seferde bilgisayara zor düstü
İyi kuzu geldin Ya sonuçtaAblişim valla netim yoktu bi de hem kalabalıktı hem de kızlar durmuyor diye teli verdim onlara yoksa yazardım cidden
Ama merak etmekte suçAblişim valla netim yoktu bi de hem kalabalıktı hem de kızlar durmuyor diye teli verdim onlara yoksa yazardım cidden
20dk elimi sıkmışım biraz fena oldum tuttu panik atak kalkiyodum sedyedenNasil geçti
Yok artık
Ay hadi yaaaAma merak etmekte suç
20dk elimi sıkmışım biraz fena oldum tuttu panik atak kalkiyodum sedyeden
Bindim gidiyorum iyiyim iyiAy hadi yaaaiyi şimdi iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?