- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #12.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi kuzu geldin Ya sonuçtauzun süre ses çıkmayınca merak ettik
![]()
Ama merak etmekte suç
20dk elimi sıkmışım biraz fena oldum tuttu panik atak kalkiyodum sedyeden
![]()
Olur kız olur . Yeter ki iste . İstedihin vücuda kavuşmak istiyorsan spor şart . Hem hani diyorlar ya . Zaten bugün yorgunum sporda yapsam daha çok yorulacam . Aksine spor yaparsan daha enerjik olacaksın . Bak dene gör . Hiç birşey yapmasan bile muhakak yürüyüş.Sendeki azim bende olsa
Varya
Tebrik ederim kuzu
Banada bu enerjiden lazım şuan![]()
Evet evet . Ben 30 kilo verdim . Ama hiç durmadım . Tabi öz kan minik yoktuEvet canım spor yapınca hem kilo güzel gidiyor hem de sıkılaşma oluyor
![]()
Epilepsi hastasıyım sade Nescafe falan içemiyorum türk kahvesini bile zor zekat izin veriliyor kafein içtiğim ilacın etkisini öldürüyor yoksa çok seviyorum içtiğim ilaçtan dolayı bazı besinler içecekler yasakAnladım canım ben seviyeleri uyguladığım için fark etmiyor benim için . Acıkırsam ya yeşil çay yada sade kahve işimi görüyor
Aaa boş yere radyasyon aldın geçmiş olsun vallaInsan işi rast gitmezmi yanlış dişi röntgen cekmis gene indim cektirdim bu seferde bilgisayara zor düstü![]()
Yürüyüşe 15 dkyla başlayacağım tatlımOlur kız olur . Yeter ki iste . İstedihin vücuda kavuşmak istiyorsan spor şart . Hem hani diyorlar ya . Zaten bugün yorgunum sporda yapsam daha çok yorulacam . Aksine spor yaparsan daha enerjik olacaksın . Bak dene gör . Hiç birşey yapmasan bile muhakak yürüyüş.
Evet evet . Ben 30 kilo verdim . Ama hiç durmadım . Tabi öz kan minik yoktudiğerleri vardı onlara bağıra çağıra
yapıyordum . Durmuyordum onlarda alıp yürüyüşe gidiyordum . Ve hiç sarkmam olmadı dümdüz göbek oldu .
incecik . Ama hamile kalınca ve hamileyken dikkat etmeyince aldım tabi . Olsun Sağlık olsun şimdi tekrar verme zamanı . 68 ile hamile kaldım . Az kaldı 68
![]()
Rabbim şifa versin tatlımEpilepsi hastasıyım sade Nescafe falan içemiyorum türk kahvesini bile zor zekat izin veriliyor kafein içtiğim ilacın etkisini öldürüyor yoksa çok seviyorum içtiğim ilaçtan dolayı bazı besinler içecekler yasak![]()
Geçmiş olsun canım benimEpilepsi hastasıyım sade Nescafe falan içemiyorum türk kahvesini bile zor zekat izin veriliyor kafein içtiğim ilacın etkisini öldürüyor yoksa çok seviyorum içtiğim ilaçtan dolayı bazı besinler içecekler yasak![]()
Sorma sinir oldum sagolasınAaa boş yere radyasyon aldın geçmiş olsun valla
Gerçektenmi1tane göbek marul.10tl
Boku yedik yeşillikler 50tl tuttu
Valla minicik bitane kalmis 4tl 4yaprakGerçektenmi
Yaprağın tanesi 1 tlValla minicik bitane kalmis 4tl 4yaprak
10tlde buyukler
Diyette yaptirmiyolar naletlerYaprağın tanesi 1 tl
Vay be![]()
Hazır yemekler daha ucuz ciddenDiyette yaptirmiyolar naletler![]()
Hadi bakalımYürüyüşe 15 dkyla başlayacağım tatlım
Sonra attırırım sanırım
![]()
Abooooo. Türkiye kafayı yemiş .1tane göbek marul.10tl
Boku yedik yeşillikler 50tl tuttu
BŞta Rabbim Şafi ismiyle şifa versin.Epilepsi hastasıyım sade Nescafe falan içemiyorum türk kahvesini bile zor zekat izin veriliyor kafein içtiğim ilacın etkisini öldürüyor yoksa çok seviyorum içtiğim ilaçtan dolayı bazı besinler içecekler yasak![]()