• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Idare eder, esimle soguguz biraz , sabah biseye takti söylenip gitti ,ben gideyim istedigin gibi birini bul diye 😕 bide cocuklarin yaninda dedi
Senin birşeye soylenmen lazım ki o cümleyi kursun.

Öncesinde cok cok söyledim agirlarini bile söyledim. Ben ne söyledigimi unuttum o unutmuyor. 🤕
İnşallah düzelirsiniz canım sen şimdi daha fazla usteleme boşver hayat kizginliklar için çok kısa zamanını boşa harcama güzel bir kahvaltı yap kendine gel😘

İnşallah düzelirsiniz canım sen şimdi daha fazla usteleme boşver hayat kizginliklar için çok kısa zamanını boşa harcama güzel bir kahvaltı yap kendine gel😘
Aynen bugün hava da cok güzel, yavrucuklarla disari da cikariz.🥰🥰🥰🤩

Aynen bugün hava da cok güzel, yavrucuklarla disari da cikariz.🥰🥰🥰🤩
İşte böyle kendine gel güzel düşün güzel olsun haftaya herşeye rağmen pozitif başla canım😘 çocuklarımız var eşin az gurur yapmış sakin kafa ile iletişime geç kizginlik ve öfke daha çok kırgınlık yaratır 💞

İşte böyle kendine gel güzel düşün güzel olsun haftaya herşeye rağmen pozitif başla canım😘 çocuklarımız var eşin az gurur yapmış sakin kafa ile iletişime geç kizginlik ve öfke daha çok kırgınlık yaratır 💞
Iste kardesim benim:KK74:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back