• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
27 şubat menü
Dün gece tatlı falan yemiştim ondan sahur yapmadım...

İftar
Tavuk sote
1,5 bardak enerji içeceği
2 dilim ekmek

Su 1lt olur

E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 🥰
Tavuk sote ve enerji icecegi ne kız ayran icseydin ya🥲

Afiyet olsun canım 🥰
Tavuk sote ve enerji icecegi ne kız ayran icseydin ya🥲
Yoğurt vardı da abla yapamadım zaten ezandan kaç dk sonra yapabildim iftarı çocuklar izin vermedi ayakta yedim onlarida enerji içeceği buz gibi olmuştu ciğerim yanıyordu 😂

Yoğurt vardı da abla yapamadım zaten ezandan kaç dk sonra yapabildim iftarı çocuklar izin vermedi ayakta yedim onlarida enerji içeceği buz gibi olmuştu ciğerim yanıyordu 😂
Dün baklavalar enerji verdi zaten sana:KK48:

Sağoll canımm bide kıvırcık salata yedim amaa gene acıktım 🤦‍♀️ buara iştahım hepten başladı bi yogurt a yulaf yiyem barii😒

Sagoll filizcimm vallaha buara saldımm daha hatimimi bitirmem gerek 🤦‍♀️
Ye canım hafif şeyler ye kendini aç bırakma yorgun düşersin

Sağoll canımm bide kıvırcık salata yedim amaa gene acıktım 🤦‍♀️ buara iştahım hepten başladı bi yogurt a yulaf yiyem barii😒

Sagoll filizcimm vallaha buara saldımm daha hatimimi bitirmem gerek 🤦‍♀️
Tavugu hasla,marul,az mısır,yogurt sos yap ye hem sana protein olur acikınca

Simdi hamileligin zor günleri uyku dönemin cok olur

Tavugu hasla,marul,az mısır,yogurt sos yap ye hem sana protein olur acikınca

Simdi hamileligin zor günleri uyku dönemin cok olur
Evett eskisi gibi değilim filizcim zorlanıyorum baya ama yulafta faydalı çok oda lif yoğurtla beraber yiyorum şuaann salata çok yapıyorum kıvırcığım butti bugün😂

Evett eskisi gibi değilim filizcim zorlanıyorum baya ama yulafta faydalı çok oda lif yoğurtla beraber yiyorum şuaann salata çok yapıyorum kıvırcığım butti bugün😂
Benimde bitti yesilliklerim yarin pazar var alicam kismetse
Bizim burda haftada 1pazar oluyor

Evett şekerim düşüyor yemesem öyle yapıyorumm
Ben 2 ci hamilelikte başlarda 2,3 kilo verdim doğuma yakın sadece 2 kilo falan aldım hamileliğim berbat geçti, sende inşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back