- 8 Aralık 2021
- 3.354
- 14.230
- 158
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #10.561
Bende tam tersi oluyor emzirme döneminde hormonların tepetaklak oluyor troitlerim durup çalışıyor insülin direncim tavan yapıyor glifor falan da kar etmiyor zaten emzirme döneminde onu da vermiyorlar suya gelince günlük en az 2.5 litre içiyorumAlsinda emzirdigin icin daha hızlı kilo verirsin tabiki surekli agzina biseyler atmadigin sürece canim onemli olan bu kısımda bol su tuketmen yemek yemek sana süt yapmaz bebegine faydali seyler yiyip süt üretmen
Afiyet olsun canim
Gunaaydin bebemGünaydın canım
O kasli göbek senin mi
Hoşbuldum merhabaHosgeldin canim
Himmm Allah Allah ilgincCuma cisli gorme daha iyibugunki menuyu aksam paylasirim canim
Eline sağlık canım tarif için teşekkür ederizGÜNÜN MENÜSÜ
HAVUÇ TOPLARI
2 orta boy havuç
1/2 su bardağı yulaf ezmesi
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Ceviz
Hindistancevizi tozu
YAPILIŞI
♡Havuçları rendenin küçük tarafıyla rendeliyoruz. 1 yemek kaşığı zeytinyağıyla tavada soteliyoruz.
♡Yulaf ezmesi ve cevizi rondodan geçiriyoruz.
♡Tüm malzemeleri karıştırıp avuç içinde toplar yapıyoruz.
♡Havuç toplarını hindistancevizine bulayıp 2-3 saat buzdolabında bekletiyoruz.
Afiyet şifa olsun
Minik Tavşanlarım
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
@karamel Latte
@Buralardutluuugdu
@Li_zigi
@Noisy Girl
@Chikolata_gozlum
@M_atruska
@Jou
@sardunya1038
F Frozen01
@suspushanimcim
@peritaf
@Ahsen555
@masal3487
@jtaime020626
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Kahvem01
Enerji olsun
Adim sayarim yuklu yapacam canim hergun adimlarim 7 binden asagi olmuyor paylasmadim bugun paylasacamYürüyüş yapcan mi
Himmm Allah Allah ilginc
Ben teşekkür ederim canım
Evet bekliyorumAdim sayarim yuklu yapacam canim hergun adimlarim 7 binden asagi olmuyor paylasmadim bugun paylasacam
Kuzu cevirme fazla yediysen
Oy kuzum evet çok zor gerçekten hedefine inşallah en kısa zamanda ulaşırsın canımBende tam tersi oluyor emzirme döneminde hormonların tepetaklak oluyor troitlerim durup çalışıyor insülin direncim tavan yapıyor glifor falan da kar etmiyor zaten emzirme döneminde onu da vermiyorlar suya gelince günlük en az 2.5 litre içiyorum
Bugun basliyor dimi canim dun basladiysa dunkunude atayimEvet bekliyorum
Bugün canım sınır 8000Bugun basliyor dimi canim dun basladiysa dunkunude atayim
Tamamdir canimBugün canım sınır 8000
Bende bulaşıkları camasir makinasina camasirlari bulasik makinasina atayimBende ıspanağı sirkeli suya koyayım makinaya çamaşır atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?