- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #10.521
Kuzu ikinci kızım alerjikti öyle çok tatlı vs yemedim çünkü içinde süt ve yumurta olan gıdalar tuketemiyordum ben 61 kiloya indigim zaman bike göbeğim kaliyorSana ye süt olur demişlerdir.
Sende yedin dimi
Diyetisyenler gerçekten
Kaşık hesabı yapiyorlarmi tahillarda
Ellerine saglik kaptanim,
Menü
KontorluCuma C.t Pazar P.t Salı Çaŕ. Perş. E Elif_Eylul ✔ M MissHayaLet ✔ @Noisy Girl ✔ @Li_zigi ✔ @Mevsim_bahar83 C Chikolata_gozlum ✔ @Buralardutluuugdu ✔ @M_atruska ✔ suspushanimcim ✔ @Gozdem__ ✔ jtaime020626 ✔ @Kahvem01 @HuZuNMeLeGi ✔ @masal3487 @sardunya1038 @Hacerrrrrrrrrrrrr ✔ H a p p y ✔
Evet yapiyolar mesela bana 6 YK bulgur pilavı dan başka vermiyolar makarna yemek istersem en fazla 7 kaşıkSana ye süt olur demişlerdir.
Sende yedin dimi
Diyetisyenler gerçekten
Kaşık hesabı yapiyorlarmi tahillarda
Afiyet olsun tatlımEllerine saglik kaptanim,
Bol omletli ispanakli sebzeli kahvalti yapildi.
Simdi kahve zamani
Merhaba canım hoşgeldin . Bende yeniyim burda . Ama grup o kadar samimi kiSlm hanımlar 30 yaşındayım gaziantepdeyim @Buralardutluuugdu liseden arkadaşım onun sayesinde grubu öğrendim 6 aylık bebeğim var emziriyorum şu an 91.5 kiloyum hedefim ilk önce 85 i görmek daha sonra 60 li kilolara inmek umarım olur
Rica ederim canimEllerine saglik kaptanim,
Bol omletli ispanakli sebzeli kahvalti yapildi.
Simdi kahve zamani
Valla bak annem aradı özellikle eşimi söyledi babam onu istiyormuş herkes evinde uyumuş damadı evinde uyumamış ben ona ve torunlarıma ellerimle köfte yoğurdum gelsinler bekliyorum demişgel de kıskanma
Çok teşekkür ederimHosgeldin canim aramiza ben filiz 38yasindayim 2senedir buralardayim
Kilonu ve seni listeye ekiliyorum pazartesi kontrol tartisi cuma asıl tartimız var her aksam menü ve sporumuzu paylasiyoruz nekadar aktif olursan okadar guzel kilo verirsin kizlarin hepsi sagolsunlar yardimici oluyor bu konuda motive olursun bisey sormak istersen herkes burda cekinme lutfen
Rica ederim kizlar
Rica ederim canim benim
Menü
KontorluCuma C.t Pazar P.t Salı Çaŕ. Perş. E Elif_Eylul ✔ M MissHayaLet ✔ @Noisy Girl ✔ @Li_zigi ✔ @Mevsim_bahar83 C Chikolata_gozlum ✔ @Buralardutluuugdu ✔ @M_atruska ✔ suspushanimcim ✔ @Gozdem__ ✔ jtaime020626 ✔ @Kahvem01 @HuZuNMeLeGi ✔ @masal3487 @sardunya1038 @Hacerrrrrrrrrrrrr ✔ H a p p y ✔
Kolay gelsinKızlar akşam yemeğinden başladım işe . Yemek tamamsa geri kalan herşey bitiyorbirde benim minik paşa akşam üzeri durmadığı için . O yüzden hep erken yapıyorum . Malum çocuklarda evde bugün .
Temizlik beni bekler öptüm görüşürüz
İşte her göbek spor istiyor canım sporsuz eritmek zorValla beni de kandırdılar çünküm normal doğum yaptım ikinci kızımdan sonra göbek kaldı hani normalde göbek kalmazdı hepsi uydurukcukuzu benim cidden kaldı ama ya
Teşekkür ederim canımKaptanım eline emeğine sağlık
Amin çok teşekkür ederimSelam kızlar. Pandora Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hoşgeldin aramıza
Afiyet olsun canım ispanak kökümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?