- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #10.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kız sanaGünaydın
Hoşbuldumm canımm
Günaydın
Günaydın abla
Aa happinin emojisini yapmışlar
Günaydın canım
Günaydın
Günaydın
Oo Maşallah
Örtmenim ben adımlarımı bitirdim.
Afiyet olsun canım
Günaydın kuzum
Selam . Aramıza hoşgeldin
![]()
Yaşasınnnn![]()
Maşallah kız sana![]()
Kuzu ikinci kızım alerjikti öyle çok tatlı vs yemedim çünkü içinde süt ve yumurta olan gıdalar tuketemiyordum ben 61 kiloya indigim zaman bike göbeğim kaliyor
Evet canim beraber olsunAfiyet olsun canım ispanak kökümü![]()
Alsinda emzirdigin icin daha hızlı kilo verirsin tabiki surekli agzina biseyler atmadigin sürece canim onemli olan bu kısımda bol su tuketmen yemek yemek sana süt yapmaz bebegine faydali seyler yiyip süt üretmenÇok teşekkür ederimemzirdigim için kilo ağır gidebilir sütüm azalsın istemiyorum çünkü inşallah hızınıza yetisebilirim
Hoşbuldum kuzum. Herkese azim sabır istikrar diliyorum bugün. Birlikte basaracagiz
Afiyet olsun canimm ❤❤
Çok şükür şimdiye kadar vermedi ama şimdi daha sağlıklı yol buldum doktoremin bandını alıcam şimdiAh canım sağlıklı olduklarından emin olup da kullan bari vücuduna zarar gelmesin Allah korusun
Bugunden itibaren yazacam eline saglik canim
Menü
KontorluCuma C.t Pazar P.t Salı Çaŕ. Perş. E Elif_Eylul ✔ M MissHayaLet ✔ @Noisy Girl ✔ @Li_zigi ✔ F Frozen01 C Chikolata_gozlum ✔ @Buralardutluuugdu ✔ @M_atruska ✔ @suspushanimcim ✔ @Gozdem__ ✔ @jtaime020626 ✔ @Kahvem01 @HuZuNMeLeGi ✔ @masal3487 @sardunya1038 @Hacerrrrrrrrrrrrr ✔ H a p p y
✔
Saģol canim TamamdırBugunden itibaren yazacam eline saglik canim![]()
Hosgeldin canimSlm hanımlar 30 yaşındayım gaziantepdeyim @Buralardutluuugdu liseden arkadaşım onun sayesinde grubu öğrendim 6 aylık bebeğim var emziriyorum şu an 91.5 kiloyum hedefim ilk önce 85 i görmek daha sonra 60 li kilolara inmek umarım olur
Afiyet olsun kizlarE Elif_Eylul sabah aç karnına maydanoz detoxu 20 dk sonra 1 küçük kase yulaf lapası
Çeyreğin yarısı tost
Ara daha gelmedi
M MissHayaLet
35 saniye plank
60 mekik
60 squat
15 dk tüm vücut çalıştım![]()
Bende Ayşe memnun oldum canım benim de 6/3/15 aylık 3 çocuğum var Allah bağışlasın yavrularımızı inşallahSlm hanımlar 30 yaşındayım gaziantepdeyim @Buralardutluuugdu liseden arkadaşım onun sayesinde grubu öğrendim 6 aylık bebeğim var emziriyorum şu an 91.5 kiloyum hedefim ilk önce 85 i görmek daha sonra 60 li kilolara inmek umarım olur
Kolay gelsin kuzumKızlar akşam yemeğinden başladım işe . Yemek tamamsa geri kalan herşey bitiyorbirde benim minik paşa akşam üzeri durmadığı için . O yüzden hep erken yapıyorum . Malum çocuklarda evde bugün .
Temizlik beni bekler öptüm görüşürüz![]()
sabah sabah yaptım 8000 ni şimdi evi toplicam. Yürücem diye hiçbirşey yapmadım
![]()
Kolay gelsin bebeimBen temizliğe kaçıyorum öpüldünüz![]()
Cuma cisli gorme daha iyi
Seni seniCuma cisli gorme daha iyibugunki menuyu aksam payladirim canim
![]()
Seni seni![]()
Yürüyüş yapcan mi