Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın 🥰

Hoşbuldumm canımm🥰

🥰💋

Günaydın 🥰

🥰💋❤️

Günaydın abla ❤️

Aa happinin emojisini yapmışlar 🤣

Günaydın canım 😘

Günaydın ❤️

Günaydın 🥰

Oo Maşallah 🤩🤩🤩

Örtmenim ben adımlarımı bitirdim. 🙋🏻‍♀️🤣

Afiyet olsun canım 😘

Günaydın kuzum 🤩

Selam . Aramıza hoşgeldin ❤️

👀 🥰

Yaşasınnnn :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Maşallah kız sana 🧿🧿🧿

Alt göbek çalışmalısın
Kuzu ikinci kızım alerjikti öyle çok tatlı vs yemedim çünkü içinde süt ve yumurta olan gıdalar tuketemiyordum ben 61 kiloya indigim zaman bike göbeğim kaliyor

Çok teşekkür ederim 🙏 emzirdigim için kilo ağır gidebilir sütüm azalsın istemiyorum çünkü inşallah hızınıza yetisebilirim
Alsinda emzirdigin icin daha hızlı kilo verirsin tabiki surekli agzina biseyler atmadigin sürece canim onemli olan bu kısımda bol su tuketmen yemek yemek sana süt yapmaz bebegine faydali seyler yiyip süt üretmen🤗

Eklentiler

• images (19).jpeg
    images (19).jpeg
    30 KB · Görüntüleme: 20
Slm hanımlar 30 yaşındayım gaziantepdeyim @Buralardutluuugdu liseden arkadaşım onun sayesinde grubu öğrendim 6 aylık bebeğim var emziriyorum şu an 91.5 kiloyum hedefim ilk önce 85 i görmek daha sonra 60 li kilolara inmek umarım olur
Hosgeldin canim

E Elif_Eylul sabah aç karnına maydanoz detoxu 20 dk sonra 1 küçük kase yulaf lapası
Çeyreğin yarısı tost 🤧

Ara daha gelmedi 😂😂

M MissHayaLet
35 saniye plank
60 mekik
60 squat
15 dk tüm vücut çalıştım💜
Afiyet olsun kizlar 💋
Slm hanımlar 30 yaşındayım gaziantepdeyim @Buralardutluuugdu liseden arkadaşım onun sayesinde grubu öğrendim 6 aylık bebeğim var emziriyorum şu an 91.5 kiloyum hedefim ilk önce 85 i görmek daha sonra 60 li kilolara inmek umarım olur
Bende Ayşe memnun oldum canım benim de 6/3/15 aylık 3 çocuğum var Allah bağışlasın yavrularımızı inşallah 💞 emzirdigin için daha kolay verirsin canım ama tatlı hamurisi bunlar sana süt yapmaz bol su tahin, dereotu🥰
Kızlar akşam yemeğinden başladım işe . Yemek tamamsa geri kalan herşey bitiyor 😅 birde benim minik paşa akşam üzeri durmadığı için . O yüzden hep erken yapıyorum . Malum çocuklarda evde bugün .
Temizlik beni bekler öptüm görüşürüz 😊🥰
Kolay gelsin kuzum 😘
🥰😘 sabah sabah yaptım 8000 ni şimdi evi toplicam. Yürücem diye hiçbirşey yapmadım 🤣🤣🤣
🤩🤩🤩🧿🧿🧿💋✌️
Ben temizliğe kaçıyorum öpüldünüz :KK15::KK15::KK15::KK48::KK48::KK48:
Kolay gelsin bebeim💋

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back