Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam tamam inandım

İyiki yoksun yoksa kadının yemesine izin vermezdin

Şok olmuştum bu an senle ben sade yapamayız

Peşinde dolandikca acıkıyorum ve yiyorum tabiki de
Vermezdim tabi cıslar çok masada

Benimki de öyle mutfak ve banyo kapıları açılınca birde dış kapı valla hemen arkamda beliriyor
Sıpaların bilmediği şey yok babasının arkasından ağladı dedim götür erkek erkeğe takılın yemedi tabiki adam

Tamam tamam inandım

İyiki yoksun yoksa kadının yemesine izin vermezdin

Şok olmuştum bu an senle ben sade yapamayız

Peşinde dolandikca acıkıyorum ve yiyorum tabiki de
Yani ben sade ekmek bile yemem içine hiç bisey yoksa zeytin koyar onu yerim normalde tam tersi olurdu ama

Sıpaların bilmediği şey yok babasının arkasından ağladı dedim götür erkek erkeğe takılın yemedi tabiki adam
Benimki de yürümesini bekliyor şimdilik tutunup gidiyor daha kendisine güveni yok

11 Şubat menü,
Eki Görüntüle 3005155
Akşam 5/6 ızgara kanat salata bir bardak kola
1,5 litre su. E Elif_Eylul .
Afiyet olsun canım
Geçmişi bitirdim bende bitdim telefon başımı ağrıtıyor kuzumya fazla bakamıyorum
Arada mola veriyorum
Geçmişten çıktı geleceğe dönemiyor
ne zmaman gelsem geçmiş biriktirmişsiniz. Yetişemiyorum
Gelemiyor ki bi türlü hiç bu gün de göremedim hep geçmişte nostalji seviyorsa demek ki

C Chikolata_gozlum gelmiş herkes maça şaşırıyor yaw
Gözümüz korkmuşsa

Benimki de yürümesini bekliyor şimdilik tutunup gidiyor daha kendisine güveni yok
Kaç aylık oldu abla
Onlar için bebek bakımı iki agucuk bir gugucuk bir de ucundan hoppala tamam
Aynen valla hep söyleniyorum geçen de girmişler odaya babalarıyla birlikte bi pat küt bagirismalar ne bu evi yikicaksiniz dedim bakmayınca da bakmıyor diyorsun diyor böyle mi bakılır dedim
Ayşe ablan geçen hafta çok gömdü artık yok öyle
Yok ya Ayşe ablam 1 alsa 4 veriyor maşallah

Ay öyle cidden insanın başı boynu ağrıyor hemen o yüzden aradayokla sayfayı korkmayın ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…