- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #97.661
Birde etikete donmeyenler varEtiket yapılmasa yok anam yok![]()
![Pleading face :pleading_face: 🥺](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f97a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde etikete donmeyenler varEtiket yapılmasa yok anam yok![]()
Benim nem eksikGünaydın canımsende mi nick değişecen kız
Günaydın canım![]()
Su yorgundan kurtul bir an önceBenim nem eksik![]()
Nediyim ki daha nasil bir çözüm bulayım bunaBirde etikete donmeyenler var![]()
ÇikilataBal sevmimki ben![]()
Sistem izin vermiyor dinlenmemeSu yorgundan kurtul bir an önce![]()
Çözüm yok biz elimizden geleni yapıyoruz kaldırıp zorla yurutemeyiz ki ya da menü paylaşmayız.Nediyim ki daha nasil bir çözüm bulayım buna
Sistem izin vermiyor dinlenmeme![]()
Yok fazlan varBenim nem eksik![]()
Maleseff kaydetmemiş ama 46 dk spora 5 bın olmustur ki evın ıcınde kostır koştur bugun açtım şimdiÇabukelimzde illa sopa olacak
![]()
Bal sevmimki ben![]()
demekki ama tek yırgun ben değilmişim başkada varmışVermez tabi aldığın gün çok yorgundun herhalde
Tebrikler canim senin adina sevindimKızlar merhaba. Bir ara bu gruptaydim kısa bir süre ama yeterli motivasyonum ve iradem yoktu o dönem ve kilo alamadığım ama veremedigim uzun bir dönemdi benim için. Uzun süre 69-70 arasındaydim. Son bikac haftada yediklerime dikkat etmeye başladım bugün tartıldım 66.1 çıktım. Hamilelik doğum derken 3 senedir bu kiloyu görememiştim. Çok mutlu oldum. Şuan sadece sezeryan gobegim kaldı onun haricinde ideal kilomdayim sukur(boyum 1.75)
Hemen buraya yazmak istedim inşallah burda da isteyen herkes dilediği kiloya kavuşsunne yaptın derseniz biraz dikkat ettim bazen ac gezdigim oldu ama maalesef. Bide sirke içtim geceleri ara ara 3 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı pul biber yarım limon suyu yapıp yedim.
Aslında hala hamilelik öncesi kilomda değilim ama olsun bu da yetiyor bana simdilik. Göbeğim gidince herşey tamam olacak inşallah.