Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
G Gokyuzu_kadar sen yorgun ben yıkık
Screenshot_20220813-224355_Instagram.jpg

Göbek için lütfen spor yap sezeryan göbeği gitmez diye bir hurafe var yok öyle birşey spor her göbeği götürür. Adına çok mutlu oldum umarım uzun süre korursun 🤗🤗🤗
Bugün göbek odaklı sporlara bakicam ve basliycam inşallah canım. İnşallah korurum bakalım. Buraya yazmak istedim motivasyon olur belki birisine diye. O zaman 1-2 gün dikkat edip mucizevi bir sonuç bekliyordum bide duygusal açlığım olduğu bir dönemdi bence. En ufak bi olumsuzlukta sevdiğim biseyi sipariş ederken buluyordum kendimi 😔 belki 4 kilo bişey değil gibi gelebilir ama fark ediyormuş cidden. İnşallah burda da herkes istediği kiloya kavuşsun. Bir yerden sonra o duragan olan kilo illa ki inişe geçiyormuş pes etmeyince. Ben hep bikac gün sonra pes eden taraftaydim ilk defa direttim.

Dolunay bugun tamamlandi tam yuvarlak oldu karsımda izliyerek kahve iciyorum balkonda :KK45:
Bunu da gecen gun alintilqmistim.☺anca yazabildim.ama dokunaya dikkat.herkes bi agresif....bi dahaki dolunaya tedbir alacak kadar oldum...😏
Günaydın canım Afiyet olsun 🥰

Günaydın 🥰 afiyet olsun ❤️

Günaydın afiyet olsun canım 💞
😀tesekkurler kizlar.
Ekmek yemiyim diye 1 kasik un ,1.5 yumurta,1 kasik yogurttan omlet yaptim.iyi oldu .1 dilim ekmekten birsey olmaz ama 1 dilimle kalamiyorum ki😪.zalım kocam üşenmeden sıcak ekmek almaya gidiyor 😪ben de cumaya kqdar boyle yapcqm kahvaltimi...sonuca gore devam da edebilirim...insallah 🤲
Harika 🤩👏👏👏insqllqh uyarsin.calisiyor musun 18 e kadar canım.Ben de sabah yaptim bir liste.🤭paylasirim birazdan. Insallh uyabilirim..🙄.
Kızlar merhaba. Bir ara bu gruptaydim kısa bir süre ama yeterli motivasyonum ve iradem yoktu o dönem ve kilo alamadığım ama veremedigim uzun bir dönemdi benim için. Uzun süre 69-70 arasındaydim. Son bikac haftada yediklerime dikkat etmeye başladım bugün tartıldım 66.1 çıktım. Hamilelik doğum derken 3 senedir bu kiloyu görememiştim. Çok mutlu oldum. Şuan sadece sezeryan gobegim kaldı onun haricinde ideal kilomdayim sukur(boyum 1.75)
Hemen buraya yazmak istedim inşallah burda da isteyen herkes dilediği kiloya kavuşsun ❤️ ne yaptın derseniz biraz dikkat ettim bazen ac gezdigim oldu ama maalesef. Bide sirke içtim geceleri ara ara 3 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı pul biber yarım limon suyu yapıp yedim.
Aslında hala hamilelik öncesi kilomda değilim ama olsun bu da yetiyor bana simdilik. Göbeğim gidince herşey tamam olacak inşallah.
Ne guzel masallah 🥰

Bunu da gecen gun alintilqmistim.☺anca yazabildim.ama dokunaya dikkat.herkes bi agresif....bi dahaki dolunaya tedbir alacak kadar oldum...😏

😀tesekkurler kizlar.
Ekmek yemiyim diye 1 kasik un ,1.5 yumurta,1 kasik yogurttan omlet yaptim.iyi oldu .1 dilim ekmekten birsey olmaz ama 1 dilimle kalamiyorum ki😪.zalım kocam üşenmeden sıcak ekmek almaya gidiyor 😪ben de cumaya kqdar boyle yapcqm kahvaltimi...sonuca gore devam da edebilirim...insallah 🤲

Harika 🤩👏👏👏insqllqh uyarsin.calisiyor musun 18 e kadar canım.Ben de sabah yaptim bir liste.🤭paylasirim birazdan. Insallh uyabilirim..🙄.

Ne guzel masallah 🥰
Canım bir kaşık un yerine yulaf kullan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back