- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #97.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bukadar hızlı tempoya hasta olup pes etmezsin degilmiBakasınız beaa burayaEki Görüntüle 3113076
Heyt beOluyum toplu bi ödem gider 2 kişilik![]()
Baktım gördümHeyt bebak gör filiiz
![]()
Liste güzel canım her gün 2 saat ya da 5 gün günde 2 saat spor yeterli.Bakasınız beaa burayaEki Görüntüle 3113076
Yok olmam düzenli bir şekilde gitmezsem daha da yorgun oluyomBukadar hızlı tempoya hasta olup pes etmezsin degilmi![]()
Spor çok değil miBenim yerimede olun o zaman bari![]()
Hayirdir kesme baliğı
Dedim ya ben sistim diye dün 58 çıktım hadi mantidan eee sonra baktım 60Oluyum toplu bi ödem gider 2 kişilik![]()
İlk önce nick degis bariYok olmam düzenli bir şekilde gitmezsem daha da yorgun oluyom
Şunu sorcaktım haftada 1 gün spora ara verimmi sizceListe güzel canım her gün 2 saat ya da 5 gün günde 2 saat spor yeterli.
Anladım canım gün içinde bir saat tempolu yürüyüş yapıyorsan 1 saat yürüyüş 7000 adım civarı oluyor.
Günaydın canımGünaydın'lar
GünaydınGünaydın'lar
GünaydınGünaydın kızlar![]()
Bnm ödem anlaşıldı daha çok var diyorum kafadan uygulamaya bakınca 5 gün varmışDedim ya ben sistim diye dün 58 çıktım hadi mantidan eee sonra baktım 60megersem gün gelmiş bende diyorum karnım niye birden şişti
![]()