- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #97.681
Simdi uyanir merak etmeBebe uyudu gidimde mutfak toplim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi uyanir merak etmeBebe uyudu gidimde mutfak toplim![]()
Yok bal seven biri ayıcık olsun biz uyumsuz oldukTamamgidersiniz diye şeyettim
![]()
Günaydın canımGünaydın mutlu pazarlar![]()
Göbek için lütfen spor yap sezeryan göbeği gitmez diye bir hurafe var yok öyle birşey spor her göbeği götürür. Adına çok mutlu oldum umarım uzun süre korursunKızlar merhaba. Bir ara bu gruptaydim kısa bir süre ama yeterli motivasyonum ve iradem yoktu o dönem ve kilo alamadığım ama veremedigim uzun bir dönemdi benim için. Uzun süre 69-70 arasındaydim. Son bikac haftada yediklerime dikkat etmeye başladım bugün tartıldım 66.1 çıktım. Hamilelik doğum derken 3 senedir bu kiloyu görememiştim. Çok mutlu oldum. Şuan sadece sezeryan gobegim kaldı onun haricinde ideal kilomdayim sukur(boyum 1.75)
Hemen buraya yazmak istedim inşallah burda da isteyen herkes dilediği kiloya kavuşsunne yaptın derseniz biraz dikkat ettim bazen ac gezdigim oldu ama maalesef. Bide sirke içtim geceleri ara ara 3 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı pul biber yarım limon suyu yapıp yedim.
Aslında hala hamilelik öncesi kilomda değilim ama olsun bu da yetiyor bana simdilik. Göbeğim gidince herşey tamam olacak inşallah.
Simdi uyanir merak etme
Günaydın canımGünaydın mutlu pazarlar![]()
Ayseninkine benziyor seste uyuyor demekki
Dün yanında süpürge açtım uyanmadı kayfe taktım uyandı![]()
Günaydın mutlu pazarlar canımGünaydın mutlu pazarlar![]()
En sevdiği yer düğünAyseninkine benziyor seste uyuyor demekki
Oyuncak ayıcık severimcıkmı seviiin
demekki ama tek yırgun ben değilmişim başkada varmış![]()
Bak iste neguzel,benimkide sessizlik istiyorEn sevdiği yer düğünkolon altında uyuyor evde uyanıyor
![]()
Kolay gelsinBen gidiiim iş yapmaya
Tamam canım arada yoklaMaleseff kaydetmemiş ama 46 dk spora 5 bın olmustur ki evın ıcınde kostır koştur bugun açtım şimdi
Doğduğu ilk günden tv sesinde uyuttum sese alışsın diye bazende uyanıyor uyuşa sessizde kalçamBak iste neguzel,benimkide sessizlik istiyor