- 17 Kasım 2020
- 3.499
- 17.186
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #97.581
Bnı bilmiyon mu senYap hadi
Ölüyom bayıliyom açım dersen
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnı bilmiyon mu senYap hadi
Ölüyom bayıliyom açım dersen
Senin sıpa kücük degil okadar, sütten aldi 6ay zaten vitaminini,suda süt yapan birseyNıye benı gaza getıyorsun şu çocuğu emdırmesem yapardım gerçekten
Yap mı dıyorsun yanıSenin sıpa kücük degil okadar, sütten aldi 6ay zaten vitaminini,suda süt yapan birsey![]()
Ben bisey demen canim herkes kendi vucudunu bilir,yönlendirmek yanliş olur,sana iyi gelen bana gelmezYap mı dıyorsun yanı![]()
Bu üçlü ne ben mesajları okuyamadım çok birikmiş
Akşama kadar gayet güzel ,arada böyle akşam gibi kaçamaklar yapılabilir ama sağlam bi akşam yemeği yemezsen sonrasında daha çok abır cubur yersin o akşam yemeğiyle doymaz ki insan13 Agustos
Kahvaltı 12.00
Ceyrek tostdün canım cekmişti bugunde kahvaltıyı esim hazırladı kolayından bunu yapmıs
1 yumurta omlet
Öğle
Bir avuc Antep fıstığı
Bir bardak kefir
Aksam
5-6 cips
2 form bitter çikolatalı
E Elif_Eylulkittenlove
suspushanimcim
Afiyet olsun canımHerkese günaydın dün güç bela köye ulaştım gece yarısından sonra dün ne yedim hatırlamaya çalışıyorum
Kahvaltı ; sucuklu yumurta ,domates,peynir ,1/5 gözleme ,
Ara :çilek muz
Akşam :200 g köfte , 1 kase yoğurt ,yeşillik , 1 patatesten kızartma
Aralarda kuruyemiş vs yedim sayısını bilmiyorum
Adım : 6 bin
E Elif_Eylul M MissHayaLet M Mavi Menekse
Akşama kadar gayet güzel ,arada böyle akşam gibi kaçamaklar yapılabilir ama sağlam bi akşam yemeği yemezsen sonrasında daha çok abır cubur yersin o akşam yemeğiyle doymaz ki insan![]()
Ay durun durun ben ekran görüntüsünü atmayı unuttumM MissHayaLet eksik adimi olanlari yazsana kahvaltidan sonra
Spor yarışması değilde günlük spor paylasiyorum kimse yapmıyor canım. Kimisine hareket etmek zor geliyor, kimisi zaman bulamiyor ama sporsuz vücut sarkar en bsindan toplamak için diyet+spor tavsiyem.M MissHayaLet kaptanım bişey rica etsem olarmı bea spor yarışması yaparsınmı benim koca yok akşamları 2 hafta rahatça yaparım![]()
GünaydınHerkese günaydın dün güç bela köye ulaştım gece yarısından sonra dün ne yedim hatırlamaya çalışıyorum
Akşama kadar gayet güzel ,arada böyle akşam gibi kaçamaklar yapılabilir ama sağlam bi akşam yemeği yemezsen sonrasında daha çok abır cubur yersin o akşam yemeğiyle doymaz ki insan![]()
@ozlemblc
misophonia_
C Chikolata_gozlum
B BitterCikilata
G Gokyuzu_kadar
C _CikiLeta
suspushanimcim
M MissHayaLet
E Elif_Eylul bunlar adımları olanlar.
Kızlar ikili yarışma kuralı gereği günde 5000 adımı fotoğraflı biçimde paylaşmanız gerekiyor. Attığınız her adımi gün sonunda fotoğraflı istiyorum, Fotoğrafsız adımlarınızı eklemeyecegim haberiniz olsun
tulay283300
Aamine
aminebusra
Sem2024
M Mavi Menekse
kittenlove
K Klassklasik
E English_teacherrr
Benimde uyuyunca iyi oluyor dinlenmiş oluyorum.Bnmkide 7 uyandı
yine 7 ye şükür 5,5-6 da kalkardı![]()
GünaydınGünaydin![]()
Üzülme kız hepimiz de var o durum![]()
Nau nau
Sende gönder biryere milletin kocası çalışıyo sen yatıyosun de
ay çok güldüm
Afiyet olsun canımHerkese günaydın dün güç bela köye ulaştım gece yarısından sonra dün ne yedim hatırlamaya çalışıyorum
Günaydın canım Afiyet olsun