- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #97.561
Günaydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız dün değişik oldu biraz yatak keyfi yapam dedim oğlum arkadaşlarını kahvaltıya çağırdı onlara yaptırıyom derken saat oldu öğlen eşim de erken geldi sahile gitceksen gidelim akşam maçım var dedi akşamıda yiyemedim tabi onun için sıkıntı yok ne kadar hangi saatte yediğiyani durum beleeKaptanellam bn baktım kahvaltı yapmamiş öğlenlede akşamı bırlrstırmıs bıde şeftali yemiş bn takıptryım
Cuppa cuppa cuppaYapariz olar
Okadarcıktıki zatiiEvet dört satır birşey yazmış
Geç kaldım sonrada açlığım kalmadıAkşam yememis ki
Hangimize didi onuu karıştırdımKız vlla yemedım makarnayı cokmu yemişim de
Bana dedıde az yemişin demişHangimize didi onuu karıştırdım
GünaydınGünaydin
Uyumadın desenee keyfiniz bol olsunGece sagolsun kizim da 4 5 kez uyandi su istedibisey dedi. Gece baktim mutfak fena onu toparladim. Biraz kiyma vardi köfye yapip buzluga attim. Aciktigimda disardam vs gelince yaparim hemen. Bugun bir iki saate mangala gidecegiz. Aksama kadar kaliriz sanirim.
Uyuyamadim. Ama sabah gec uyandim kiz da öyle gec uyandi.Günaydın
Uyumadın desenee keyfiniz bol olsun
Bebe de sabahın 7 sinde uyandı
Benimkide 8bucuktaBnmkide 7 uyandı
yine 7 ye şükür 5,5-6 da kalkardı
Günaydın canımGünaydin
Kimse yapmadi burda canımKizlar 3 günlük aclik yapan oldu mu, su orucu seklinde?
Dayabılırsen yap bız 18 saaat zor tamamlıyozSu orucunu Akin Saatci diye bir spor hocasi var ,dün aksam bir iki videosuna denk geldim ,kendisi de yapmis öneriyor da .
Su orucu yapan çokta biz yada bizim kızlar yapamazSu orucunu Akin Saatci diye bir spor hocasi var ,dün aksam bir iki videosuna denk geldim ,kendisi de yapmis öneriyor da .
Nıye böyle dedın şimdi yapasım geldıSu orucu yapan çokta biz yada bizim kızlar yapamaz
Yap hadiNıye böyle dedın şimdi yapasım geldı
Kafada motive olmakla bitiyor is aslinda. Bakalim düsünüyorum yaomayi.Su orucu yapan çokta biz yada bizim kızlar yapamaz
Nıye benı gaza getıyorsun şu çocuğu emdırmesem yapardım gerçektenYap hadi
Ölüyom bayıliyom açım dersen
Yani onu baslarken evde hicbir sey olmucak aklını yemekten uzakta tutcaksin sıvı oldugu icin ama malesef ben yapamamKafada motive olmakla bitiyor is aslinda. Bakalim düsünüyorum yaomayi.