- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #94.721
Aramıza hoşgeldin canımGünaydınKendimi tanıtayım kısaca;
11 ay önce doğum yaptım. Ilk dr kontrolünde kilom 63 çıkmıştı ama kış günü ayağımda koca harley çizmelerle tartılmıştım, bence 60 kilo ile hamile kaldım yani83 ile doğuma girdim. 20 kilodan fazla kilo aldım ki 63 bile benim için fazlaydı zaten. Lohusayken 15 kilo gitti ve uzun bir süre 68 kilo da kaldım. Bebeğim 6 aylik oldugunda kilo vermeye çabaladım, yapamadım. Hep bozdum ancak bir ayda bir kilo verdim. Diyetisyen kontrolünde vermeye karar verdim ve 3 ayda 10 kilo verdim, 57 kg ile süreci bitirdim Kontrol bitince biraz boşladım ve kendimi hep güncel tutmak için burdayım
Boy:157 cm
Kilo: 57.9
Hedef kilo:51
Medenî durum:Evli
Meslek:Memur
Çocuk:1
Günaydın canımGünaydın
GünaydınGunaydinnn
Yağmur yok burada hava bulutlu gibi yağsa da rahat etsemNasılsıniz kızlar burasıda yağmurlu hatta afat tan uyarı geldi sel olabilir fırtına çıkabilir değişik bir hava var güneş var şakır şakır yağmur yağıyor korkutucu Allah beterinden korusun
Hindi konserve nasıl bişiBu günkü menümüde paylaşayım ben çünkü planımı yaptım yarına bakalım kaç olacağımE Elif_Eylul
Sabah kavurmalı yumurta sadece
Askamda hindi konserve sadece bu kadar yiyeceğim cezaliyimcumaya Allah kerim
Günaydın canımGünaydın
Koş koş95 e az kalmış
Bi hurra gelen oluyor bi hurra gidenBir kac kisiyi listeden cikartcam gene
10 Ağustos menü,
Menu kontrolu cuma C.m.t Pazar P.r.t Salı Ç.ş.b P.r.b B BitterCikilata @Li_zigi M MissHayaLet @kittenlove @ozlemblc @Kahkullu @aminebusra @Yorgun98 @Mavi Menekse @tulay283300 C _CikiLeta @Aamine K Klassklasik @Orjinalanne1 @English_teacherrr @aylinnn1980
Evet gelen ile giden esitleniyorBi hurra gelen oluyor bi hurra giden
Evet katılıyorum
Günaydın canımGünaydın güzellikler
Afiyet olsun canım10 Ağustos menü,
Sabah 2 yunurtadan peynirli omlet çay.
Oglen bir tabak mercimek yemeği.
Akşam 5 prca tavuk kanat salata bir dilim ekmek bir bardak kola
Su 2 litre E Elif_Eylul
Tamam öyle yaparımAkşam Ayran iç bare
Balık konserveleri varya ton balığı işte onlar pahalilaninca hindi çıkarmışlar şimdide daha ucuzHindi konserve nasıl bişi
Hee afiyet olsunTamam öyle yaparım
Balık konserveleri varya ton balığı işte onlar pahalilaninca hindi çıkarmışlar şimdide daha ucuzçokta güzel ben beğendim
Yağsın inşallah evet ama afet olmasın inşallahYağmur yok burada hava bulutlu gibi yağsa da rahat etsem
Günaydın canım
Günaydın canım
İnşallah canım ya kimseye birşey olmadan hayırla yağsın.Yağsın inşallah evet ama afet olmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?