- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #94.681
Hoşgeldin bol eksiler dilerimHosbuldum
Hosbuldum inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin bol eksiler dilerimHosbuldum
Hosbuldum inşallah
Hayir bugun degil95 e az kalmış
Günaydın canımGünaydın
Hosbuldum, hep beraber inşallahHoşgeldin bol eksiler dilerim
Gecmis okumak istemiyorumHihihihiji tamam
Gecmis okumak istemiyorum
İnternetin geldiği belli oluyor
İnternetin geldiği belli oluyor
İyiyim bende kaptanım elhamdülillah dünkü kaçamak tan sonra sabah hemen tartıldım 69.75 çıktım bugün toparliyorum hemen sevincliyim 150 gram ek gelmiş ya 500 olaydı ki biliyosun ben 1 kilodan assagi ek yapmıyorum kacamaklarda bugün son hız devamİyiyim canım sen nasilsin,Rabbim hayırlı bereket versin
Yarin büyük gün bence yedin diye eksi geliceksinİyiyim bende kaptanım elhamdülillah dünkü kaçamak tan sonra sabah hemen tartıldım 69.75 çıktım bugün toparliyorum hemen sevincliyim 150 gram ek gelmiş ya 500 olaydı ki biliyosun ben 1 kilodan assagi ek yapmıyorum kacamaklarda bugün son hız devam
Yarın büyük gün zaten ben im perşembe bozmqlarim yokmu bu haftada Çarşamba bozmuş oldum iyi bari bugün toparlarsam yarına eksi çıkacağım insallahYarin büyük gün bence yedin diye eksi geliceksin
Iste sen duruyon duruyon turnayi gözunden vuruyosunYarın büyük gün zaten ben im perşembe bozmqlarim yokmu bu haftada Çarşamba bozmuş oldum iyi bari bugün toparlarsam yarına eksi çıkacağım insallah
Herif dut anamgil geliyo
Geçen hafta perşembeye göre 1 kiloeksideyim şuan kaptanım hakkat turnayı gözünden vurdum bide 69 u aşmamış görmek kendimi çok mutlu mesut oldum sevindirikliklerdeyimIste sen duruyon duruyon turnayi gözunden vuruyosun
Herif ut anamgil geliyo
Ben :
Eline sağlıkAyy yanlis oldu