• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir bugun degil
Hihihihiji tamam :KK53::KK53:

sly-sneaky.gif

İyiyim canım sen nasilsin,Rabbim hayırlı bereket versin🥰
İyiyim bende kaptanım elhamdülillah dünkü kaçamak tan sonra sabah hemen tartıldım 69.75 çıktım 😁bugün toparliyorum hemen sevincliyim 150 gram ek gelmiş 🤣🤣 ya 500 olaydı ki biliyosun ben 1 kilodan assagi ek yapmıyorum kacamaklarda 🤣🤣 bugün son hız devam

İyiyim bende kaptanım elhamdülillah dünkü kaçamak tan sonra sabah hemen tartıldım 69.75 çıktım 😁bugün toparliyorum hemen sevincliyim 150 gram ek gelmiş 🤣🤣 ya 500 olaydı ki biliyosun ben 1 kilodan assagi ek yapmıyorum kacamaklarda 🤣🤣 bugün son hız devam
Yarin büyük gün bence yedin diye eksi geliceksin

Yarin büyük gün bence yedin diye eksi geliceksin
Yarın büyük gün zaten ben im perşembe bozmqlarim yokmu bu haftada Çarşamba bozmuş oldum iyi bari bugün toparlarsam yarına eksi çıkacağım insallah :rolleyes:

Yarın büyük gün zaten ben im perşembe bozmqlarim yokmu bu haftada Çarşamba bozmuş oldum iyi bari bugün toparlarsam yarına eksi çıkacağım insallah :rolleyes:
Iste sen duruyon duruyon turnayi gözunden vuruyosun😒

Iste sen duruyon duruyon turnayi gözunden vuruyosun😒
Geçen hafta perşembeye göre 1 kiloeksideyim şuan kaptanım hakkat turnayı gözünden vurdum bide 69 u aşmamış görmek kendimi çok mutlu mesut oldum 😁sevindirikliklerdeyim 🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back