- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #94.421
Bazen patlicam ama dur filiz diyorum sabırHe iste ortaya saçma sapan şey atıyor Elif'in çıktığını Osman bilecek görmüş önce bana der ben gördüm diye ki nerede görecek offf saçmalıktan başka birşey değil işte
Babalari hatta cocuk şok olup adamlarin oturduğu kahvelerin orda baslamis bağrarak küfür etmeyeHey Allah'ım ya köy yerinde olcaak iş mi aileler birbirine girecek ortada birşey yok
Bir daha konuyu açarsa var hepimizin haberi var de geç öyle alengirli soracagina insan gibi kızım var mi biri de geçBazen patlicam ama dur filiz diyorum sabır
Yazık ya valla insanların geleceği ile oynuyorlar resmen.Babalari hatta cocuk şok olup adamlarin oturduğu kahvelerin orda baslamis bağrarak küfür etmeye
İşte bende sinir oldum dün.Yaaa benim annem yapiyosa böyle şeyleri gerisine ne kalmiş koca koca insanlar
Benim kızim gelmis zaten 21 yasina
Osmani ne katıyor onu anlamadim benİşte bende sinir oldum dün.
Ne bileyim hayır yani Osmani da biliyon görse ilk seni ararOsmani ne katıyor onu anlamadim ben
Görse görmese sorun degil zaten ben size anlattım tatilde,babasinada anlattim biliyor yani beni annem cidden ilgilendirmiyor,bana bir yardimi yok,verecek olan kizı benim tabiki Rabbim bilir hayırlimı hayırsizmiNe bileyim hayır yani Osmani da biliyon görse ilk seni arar
Tamam işte boş boş iş peşinde insanı anca sinir ediyor.Görse görmese sorun degil zaten ben size anlattım tatilde,babasinada anlattim biliyor yani beni annem cidden ilgilendirmiyor,bana bir yardimi yok,verecek olan kizı benim tabiki Rabbim bilir hayırlimı hayırsizmi
Kim dedi diye 2kere söyledim ben,biri dedi o biri kim diye 2kere sordum yani sen bana bunu yapiyosun dısardan insanlar neden yapmasınTamam işte boş boş iş peşinde insanı anca sinir ediyor.
Yazık yaa insanlaraBende şok oldum,dedim kadina ben yüzlesmeyi severim gidersin sorarsin topla hepsini sor kimden duydunuz siz,benim kocamla arami bozdunuz bana küfür ediyor,kızim 2gündür olmayan sey icin agliyor de dedim
İşte ağzından laf alacak diye saçma bir kılıf bulmuş kendi aklincaKim dedi diye 2kere söyledim ben,biri dedi o biri kim diye 2kere sordum yani sen bana bunu yapiyosun dısardan insanlar neden yapmasın
Cok mu yorucu bir hayatin var diye dusundum ben de...Hesabı açarken en çok bu nic in yakıştığını düşündüğümden
Günaydııııııın
Bende üzüldüm yerine kendimi koydum benim kızım hakkinda yapsalar bende ayni durumda olurumYazık yaa insanlara
Tarlaya götür sende bosver seninle gezsin böyle laf etcegine bakarım diyeBana misafirlerin olduğu gün diyor,gitcem eylulde şarköye sonra ibrahime hiç sesimi cikartmadim,sanada bir hafta gelir eylule bakarim inciri toplarsiniz dedi,bende suanda insan lazim degil eylul ortasinda lazim dedim
Aman gitsin nereye istiyorsa.Bana misafirlerin olduğu gün diyor,gitcem eylulde şarköye sonra ibrahime hiç sesimi cikartmadim,sanada bir hafta gelir eylule bakarim inciri toplarsiniz dedi,bende suanda insan lazim degil eylul ortasinda lazim dedim
Resmen iftira atmışlar insanlaraBende üzüldüm yerine kendimi koydum benim kızım hakkinda yapsalar bende ayni durumda olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?