- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #94.441
Canım gitse de baktım ettim lafı edeceğine hiç bakmasin oraya gidip huzur bozacak.Tarlaya götür sende bosver seninle gezsin böyle laf etcegine bakarım diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gitse de baktım ettim lafı edeceğine hiç bakmasin oraya gidip huzur bozacak.Tarlaya götür sende bosver seninle gezsin böyle laf etcegine bakarım diye
Zaten hep öyle yaptım canim kimseye muhtac olmadim bugune kadar,gecen sene 1yas daha kücüktü eylul,sabah ezanindan öglene kadar yanimdaydi,1gun geldi bakti gitti sonra oglana 20gun orda kaldiTarlaya götür sende bosver seninle gezsin böyle laf etcegine bakarım diye
Zaten demedim bisey gel bana bak eylülü bile demedim,envere de dedim bak sakin deme bisey istemiyorum gelsin baksin iste dedi ,he gelir bakar dedimAman gitsin nereye istiyorsa.
Ama desen ayirmiyorZaten hep öyle yaptım canim kimseye muhtac olmadim bugune kadar,gecen sene 1yas daha kücüktü eylul,sabah ezanindan öglene kadar yanimdaydi,1gun geldi bakti gitti sonra oglana 20gun orda kaldi
Evet bende öyle diyorum filiz abla alsın Eylül'ü yanına götürsün tarlaya o lafları cekcegineCanım gitse de baktım ettim lafı edeceğine hiç bakmasin oraya gidip huzur bozacak.
En iyisini yapmıssınZaten hep öyle yaptım canim kimseye muhtac olmadim bugune kadar,gecen sene 1yas daha kücüktü eylul,sabah ezanindan öglene kadar yanimdaydi,1gun geldi bakti gitti sonra oglana 20gun orda kaldi
Oda hala ogrenememisZaten demedim bisey gel bana bak eylülü bile demedim,envere de dedim bak sakin deme bisey istemiyorum gelsin baksin iste dedi ,he gelir bakar dedim
En azından oyun kurar oynar gözü önünde napsin başka.Evet bende öyle diyorum filiz abla alsın Eylül'ü yanına götürsün tarlaya o lafları cekcegine
En iyisini yapmıssın
HeeeAma desen ayirmiyor
Bencede yapcak birşey yok kendi düşünüp söylemesi lazım gel bakla olcak iş değil sonucta her sene aynı mevsimde toplanıyor bu seyEn azından oyun kurar oynar gözü önünde napsin başka.
Mal isteOda hala ogrenememis
Evet zaten herkes biliyor zaten o bize gostermelik geliyor artık canım bana geliyorsa filize de öylesine gidiyor geldiğinde hepimiz biliyoruz elinden telefon düşmüyor.Bencede yapcak birşey yok kendi düşünüp söylemesi lazım gel bakla olcak iş değil sonucta her sene aynı mevsimde toplanıyor bu sey
Evet zaten herkes biliyor zaten o bize gostermelik geliyor artık canım bana geliyorsa filize de öylesine gidiyor geldiğinde hepimiz biliyoruz elinden telefon düşmüyor.
Evet zaten herkes biliyor zaten o bize gostermelik geliyor artık canım bana geliyorsa filize de öylesine gidiyor geldiğinde hepimiz biliyoruz elinden telefon düşmüyor.
BendeBende hepsini çok pişmiş yerim
Bizim rizeli tanıdıklar var hep etçilAaa Karadenizli hee biz cok et sey etmeyiz aslında o nasıl etcil
Buzdolabını çektim altını sildimNerdesiniz
Kara lahana düşkünüdürler daha cokBizim rizeli tanıdıklar var hep etçil
Onu da etideKara lahana düşkünüdürler daha cok
Ananas macha latteKahvaltı yptım geldım kahvem bitmiş ne yapacagımı düşünüyorum