• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tarlaya götür sende bosver seninle gezsin böyle laf etcegine bakarım diye
Zaten hep öyle yaptım canim kimseye muhtac olmadim bugune kadar,gecen sene 1yas daha kücüktü eylul,sabah ezanindan öglene kadar yanimdaydi,1gun geldi bakti gitti sonra oglana 20gun orda kaldi

Aman gitsin nereye istiyorsa.
Zaten demedim bisey gel bana bak eylülü bile demedim,envere de dedim bak sakin deme bisey istemiyorum gelsin baksin iste dedi ,he gelir bakar dedim

Zaten hep öyle yaptım canim kimseye muhtac olmadim bugune kadar,gecen sene 1yas daha kücüktü eylul,sabah ezanindan öglene kadar yanimdaydi,1gun geldi bakti gitti sonra oglana 20gun orda kaldi
Ama desen ayirmiyor:ukala::ukala::ukala:

Canım gitse de baktım ettim lafı edeceğine hiç bakmasin oraya gidip huzur bozacak.
Evet bende öyle diyorum filiz abla alsın Eylül'ü yanına götürsün tarlaya o lafları cekcegine
En iyisini yapmıssın 🤙🏻🤙🏻🤙🏻

Evet bende öyle diyorum filiz abla alsın Eylül'ü yanına götürsün tarlaya o lafları cekcegine

En iyisini yapmıssın 🤙🏻🤙🏻🤙🏻
En azından oyun kurar oynar gözü önünde napsin başka.

En azından oyun kurar oynar gözü önünde napsin başka.
Bencede yapcak birşey yok 😕 kendi düşünüp söylemesi lazım gel bakla olcak iş değil sonucta her sene aynı mevsimde toplanıyor bu sey

Bencede yapcak birşey yok 😕 kendi düşünüp söylemesi lazım gel bakla olcak iş değil sonucta her sene aynı mevsimde toplanıyor bu sey
Evet zaten herkes biliyor zaten o bize gostermelik geliyor artık canım bana geliyorsa filize de öylesine gidiyor geldiğinde hepimiz biliyoruz elinden telefon düşmüyor.

IMG_20220810_130702.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back