• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin ordan derken bahçeden mi 🤔
Elifin arkadasi var misal, ömerle nesrin sözlenmis diye duymuslar,bunuda cikaran bizim yengenin kizi duydum demis,bende onlardan duydum gecen pilava giderken yanimdaki kisi hayirli olsun dedi kızın annesine oda neden dedi kızı vermissin dedi kadin oldu kıpkırmızı,yok oyle bisey dedi bende dedim bende duydum ama gelip sormadim sana,çünkü kizin kaza gecirdi evde yattigini biliyorum,bugunde bana nolur filiz kim cikardi babasi kufur ediyor kahverin orda dedi,valla ben bilmem gel mahalleye bizimkinlere sor ben boyle islere girmem dedim

Dün annnem diyor ablama sordum Elif'in takıntısı var mı diye birileri görmüş dedim diyor kimsenin gördüğü yokta işte laf olsun🙄
Kiz elifin ciktigi saat kac kim görmus olabilir Allah askina annemin yalani iste bana dümdüz gel filiz kızın sevdigi varmi de bukadar alengirli islere ben gelemiyorum

Elifin arkadasi var misal, ömerle nesrin sözlenmis diye duymuslar,bunuda cikaran bizim yengenin kizi duydum demis,bende onlardan duydum gecen pilava giderken yanimdaki kisi hayirli olsun dedi kızın annesine oda neden dedi kızı vermissin dedi kadin oldu kıpkırmızı,yok oyle bisey dedi bende dedim bende duydum ama gelip sormadim sana,çünkü kizin kaza gecirdi evde yattigini biliyorum,bugunde bana nolur filiz kim cikardi babasi kufur ediyor kahverin orda dedi,valla ben bilmem gel mahalleye bizimkinlere sor ben boyle islere girmem dedim
Demek ki babanın haberi yok millette ne meraklı

Kiz elifin ciktigi saat kac kim görmus olabilir Allah askina annemin yalani iste bana dümdüz gel filiz kızın sevdigi varmi de bukadar alengirli islere ben gelemiyorum
İşte annem saçmalıyor bende dedim kim görmüş öyle diyince kimsenin gördüğü yok dedi Osman demiste bilmem ne dedim Osman önce bana der sen nerden cikardin böyle birşeyi

İşte annem saçmalıyor bende dedim kim görmüş öyle diyince kimsenin gördüğü yok dedi Osman demiste bilmem ne dedim Osman önce bana der sen nerden cikardin böyle birşeyi
Neee ne alaka osman

Allah bu insanlara akıl fikir versin olmayan şeyi nasıl yayıyolar ya

Neee ne alaka osman
He iste ortaya saçma sapan şey atıyor Elif'in çıktığını Osman bilecek görmüş önce bana der ben gördüm diye ki nerede görecek offf saçmalıktan başka birşey değil işte

Allah bu insanlara akıl fikir versin olmayan şeyi nasıl yayıyolar ya
Bende şok oldum,dedim kadina ben yüzlesmeyi severim gidersin sorarsin topla hepsini sor kimden duydunuz siz,benim kocamla arami bozdunuz bana küfür ediyor,kızim 2gündür olmayan sey icin agliyor de dedim

Kiz hayir cocuk büyük kız okuyor zaten yazin burda sadece yanyana dukkanlari var
Hey Allah'ım ya köy yerinde olcaak iş mi aileler birbirine girecek ortada birşey yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back