- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #94.401
AaaaBiri bir dedikodu çıkarmış kadinin biri beni yolda cevirdi sizin ordan kim soyledi filiz diye dedim git sor nebilim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AaaaBiri bir dedikodu çıkarmış kadinin biri beni yolda cevirdi sizin ordan kim soyledi filiz diye dedim git sor nebilim ben
Demek ki birşey var
Vllllaha anlamadım neolmuş
Ne ile ilgili
Ayy şu sıcaktaAfiyet olsun canım bende simdi kahve yaptim
Git markete koşa koşa ben kahvesiz duramam
Elifin arkadasi var misal, ömerle nesrin sözlenmis diye duymuslar,bunuda cikaran bizim yengenin kizi duydum demis,bende onlardan duydum gecen pilava giderken yanimdaki kisi hayirli olsun dedi kızın annesine oda neden dedi kızı vermissin dedi kadin oldu kıpkırmızı,yok oyle bisey dedi bende dedim bende duydum ama gelip sormadim sana,çünkü kizin kaza gecirdi evde yattigini biliyorum,bugunde bana nolur filiz kim cikardi babasi kufur ediyor kahverin orda dedi,valla ben bilmem gel mahalleye bizimkinlere sor ben boyle islere girmem dedimSizin ordan derken bahçeden mi
Nolmusta ne takıntısı kiDün annnem diyor ablama sordum Elif'in takıntısı var mı diye birileri görmüş dedim diyor kimsenin gördüğü yokta işte laf olsun
Kiz elifin ciktigi saat kac kim görmus olabilir Allah askina annemin yalani iste bana dümdüz gel filiz kızın sevdigi varmi de bukadar alengirli islere ben gelemiyorumDün annnem diyor ablama sordum Elif'in takıntısı var mı diye birileri görmüş dedim diyor kimsenin gördüğü yokta işte laf olsun
Demek ki babanın haberi yok millette ne meraklıElifin arkadasi var misal, ömerle nesrin sözlenmis diye duymuslar,bunuda cikaran bizim yengenin kizi duydum demis,bende onlardan duydum gecen pilava giderken yanimdaki kisi hayirli olsun dedi kızın annesine oda neden dedi kızı vermissin dedi kadin oldu kıpkırmızı,yok oyle bisey dedi bende dedim bende duydum ama gelip sormadim sana,çünkü kizin kaza gecirdi evde yattigini biliyorum,bugunde bana nolur filiz kim cikardi babasi kufur ediyor kahverin orda dedi,valla ben bilmem gel mahalleye bizimkinlere sor ben boyle islere girmem dedim
İşte annem saçmalıyor bende dedim kim görmüş öyle diyince kimsenin gördüğü yok dedi Osman demiste bilmem ne dedim Osman önce bana der sen nerden cikardin böyle birşeyiKiz elifin ciktigi saat kac kim görmus olabilir Allah askina annemin yalani iste bana dümdüz gel filiz kızın sevdigi varmi de bukadar alengirli islere ben gelemiyorum
Babanin haberi yok cocugun babasinin annesinin hatta cocugun bile haberi yok kızin yok yani yokoğlu yokDemek ki babanın haberi yok millette ne meraklı
Çıktığı biri varmı dicek yani takıntı diyorNolmusta ne takıntısı ki
Neee ne alaka osmanİşte annem saçmalıyor bende dedim kim görmüş öyle diyince kimsenin gördüğü yok dedi Osman demiste bilmem ne dedim Osman önce bana der sen nerden cikardin böyle birşeyi
Yuh artık ya sevgilimiydi ki bunlarBabanin haberi yok cocugun babasinin annesinin hatta cocugun bile haberi yok kızin yok yani yokoğlu yok
Allah bu insanlara akıl fikir versin olmayan şeyi nasıl yayıyolar yaElifin arkadasi var misal, ömerle nesrin sözlenmis diye duymuslar,bunuda cikaran bizim yengenin kizi duydum demis,bende onlardan duydum gecen pilava giderken yanimdaki kisi hayirli olsun dedi kızın annesine oda neden dedi kızı vermissin dedi kadin oldu kıpkırmızı,yok oyle bisey dedi bende dedim bende duydum ama gelip sormadim sana,çünkü kizin kaza gecirdi evde yattigini biliyorum,bugunde bana nolur filiz kim cikardi babasi kufur ediyor kahverin orda dedi,valla ben bilmem gel mahalleye bizimkinlere sor ben boyle islere girmem dedim
Kiz hayir cocuk büyük kız okuyor zaten yazin burda sadece yanyana dukkanlari varYuh artık ya sevgilimiydi ki bunlar
He iste ortaya saçma sapan şey atıyor Elif'in çıktığını Osman bilecek görmüş önce bana der ben gördüm diye ki nerede görecek offf saçmalıktan başka birşey değil işteNeee ne alaka osman
Bende şok oldum,dedim kadina ben yüzlesmeyi severim gidersin sorarsin topla hepsini sor kimden duydunuz siz,benim kocamla arami bozdunuz bana küfür ediyor,kızim 2gündür olmayan sey icin agliyor de dedimAllah bu insanlara akıl fikir versin olmayan şeyi nasıl yayıyolar ya
Hey Allah'ım ya köy yerinde olcaak iş mi aileler birbirine girecek ortada birşey yokKiz hayir cocuk büyük kız okuyor zaten yazin burda sadece yanyana dukkanlari var