- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #94.361
Çalıştığı yerde yemek yapıyor delüüüBu kadına bayılıyorum yemekleri sabahtan belirliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalıştığı yerde yemek yapıyor delüüüBu kadına bayılıyorum yemekleri sabahtan belirliyor
Hey maşallah günlük menüyü ayarlayana kadar çatlıyorum ama tabi benim eşim herşeyi yemiyor ondan
Aslında aylık menü hazırlıyorum da bu aralar çok karşık gittim bi düzen tutamadım kendimi toplayıpta
Aaa bilmiyordum vallah kaçırmışım oralarıÇalıştığı yerde yemek yapıyor delüüü
Ayarlamazsa onu yerler canavarlarAaa bilmiyordum vallah kaçırmışım oraları
Ama yinede ayarlıyor
Benimki de
Hey maşallah günlük menüyü ayarlayana kadar çatlıyorum ama tabi benim eşim herşeyi yemiyor ondan
Bnmki çok şükür ne versem yerBenimki de
MaşallahBnmki çok şükür ne versem yer
Senin ki etçil benim amcam gibiBenimki de
Adamın aklı fikri etteSenin ki etçil benim amcam gibi
NereliAdamın aklı fikri ette
Artvin Urfa Gaziantep olaydiNereli
Benimki de sevse keşke yemesine yer doymuyorum etle diyorAdamın aklı fikri ette
Yanına lavaslari ekmekleri götürür sonra ben zayiflayamiyorumBenimki de sevse keşke yemesine yer doymuyorum etle diyor
Aaa Karadenizli hee biz cok et sey etmeyiz aslında o nasıl etcilArtvin Urfa Gaziantep olaydi
Sülale etçilAaa Karadenizli hee biz cok et sey etmeyiz aslında o nasıl etcil
Yiyor yiyor sonra aklına zayıflamak geliyorYanına lavaslari ekmekleri götürür sonra ben zayiflayamiyorum
Ondan kan cekiyorSülale etçil
EvetYiyor yiyor sonra aklına zayıflamak geliyor
Bizimkiler cağ yapıyor hep bir döner pesindelerOndan kan cekiyor
Allah affeyle ya cag nasıl yiyolat bana resmen pişmemiş geliyor tövbe yarabbimBizimkiler cağ yapıyor hep bir döner pesindeler