• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
He iste ortaya saçma sapan şey atıyor Elif'in çıktığını Osman bilecek görmüş önce bana der ben gördüm diye ki nerede görecek offf saçmalıktan başka birşey değil işte
Bazen patlicam ama dur filiz diyorum sabır

Hey Allah'ım ya köy yerinde olcaak iş mi aileler birbirine girecek ortada birşey yok
Babalari hatta cocuk şok olup adamlarin oturduğu kahvelerin orda baslamis bağrarak küfür etmeye

Ne bileyim hayır yani Osmani da biliyon görse ilk seni arar 😒
Görse görmese sorun degil zaten ben size anlattım tatilde,babasinada anlattim biliyor yani beni annem cidden ilgilendirmiyor,bana bir yardimi yok,verecek olan kizı benim tabiki Rabbim bilir hayırlimı hayırsizmi

Görse görmese sorun degil zaten ben size anlattım tatilde,babasinada anlattim biliyor yani beni annem cidden ilgilendirmiyor,bana bir yardimi yok,verecek olan kizı benim tabiki Rabbim bilir hayırlimı hayırsizmi
Tamam işte boş boş iş peşinde insanı anca sinir ediyor.

Tamam işte boş boş iş peşinde insanı anca sinir ediyor.
Kim dedi diye 2kere söyledim ben,biri dedi o biri kim diye 2kere sordum yani sen bana bunu yapiyosun dısardan insanlar neden yapmasın

Bana misafirlerin olduğu gün diyor,gitcem eylulde şarköye sonra ibrahime hiç sesimi cikartmadim,sanada bir hafta gelir eylule bakarim inciri toplarsiniz dedi,bende suanda insan lazim degil eylul ortasinda lazim dedim

Bende şok oldum,dedim kadina ben yüzlesmeyi severim gidersin sorarsin topla hepsini sor kimden duydunuz siz,benim kocamla arami bozdunuz bana küfür ediyor,kızim 2gündür olmayan sey icin agliyor de dedim
Yazık yaa insanlara 😕😕

Kim dedi diye 2kere söyledim ben,biri dedi o biri kim diye 2kere sordum yani sen bana bunu yapiyosun dısardan insanlar neden yapmasın
İşte ağzından laf alacak diye saçma bir kılıf bulmuş kendi aklinca

Hesabı açarken en çok bu nic in yakıştığını düşündüğümden :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK57::KK57::KK57:

Günaydııııııın:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Cok mu yorucu bir hayatin var diye dusundum ben de...😊
Soyle enerji veren bir ismin olsa iyiydi
Kendini qz yorgun hissederdin belki.

Bana misafirlerin olduğu gün diyor,gitcem eylulde şarköye sonra ibrahime hiç sesimi cikartmadim,sanada bir hafta gelir eylule bakarim inciri toplarsiniz dedi,bende suanda insan lazim degil eylul ortasinda lazim dedim
Tarlaya götür sende bosver seninle gezsin böyle laf etcegine bakarım diye

Aman gitsin nereye istiyorsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back