- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #94.161
Benim icin kavga etmeyinSen şimdiye kadar öz olmuşsun bırakta bundan sonrada biz olalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim icin kavga etmeyinSen şimdiye kadar öz olmuşsun bırakta bundan sonrada biz olalım![]()
Ebeee git hadiNeysem sonra gene uğrarım goca çay bekler hoca beni namaza bekler en kötüsü mutfak bekler![]()
Laflara gelSen şimdiye kadar öz olmuşsun bırakta bundan sonrada biz olalım![]()
Yine gitmeyecekNeysem sonra gene uğrarım goca çay bekler hoca beni namaza bekler en kötüsü mutfak bekler![]()
Bu sadece fragmanEbeee git hadi
Bu sadece fragman![]()
Birşey sormak istiyorum.
Tartılma sıklığınız nasıl??? Ben fazla tartıldığımı farkettim sabah akşam hatta imkanım olsa su içtikten sonra bile tartılacak kıvamdayım. Bağımlılık gibi oldu. Nasıl engelleyeceğimi de bilmiyorum![]()
Güzel taktikBen yemin ediyorumdiğer türlü psikolojim bozuluyor. Mesela geçen hafta yemin ettim bu cumaya kadar tartilmicam diğer türlü saat başı tartıliyorum
Onun kilosun da olsam üstüne birde künefe patlatırdım. Oyuzden o kiloda değilimVurun abalıya![]()
![]()
Onun kilosun da olsam üstüne birde künefe patlatırdım. Oyuzden o kiloda değilim![]()
Bende söz veriyorum o halde kendime :) Cuma’ya kadar direneceğimBen yemin ediyorumdiğer türlü psikolojim bozuluyor. Mesela geçen hafta yemin ettim bu cumaya kadar tartilmicam diğer türlü saat başı tartıliyorum
Rast geleBende söz veriyorum o halde kendime :) Cuma’ya kadar direneceğim
Rast gele![]()
3 catalda ondan yedim zaten
unutmuşum
![]()
Baslarım onun bünyesineŞifa bal olsun arada bünyeyi şaşırtmak lazım .![]()
Evet öyle yapıyorum sonra 2 gün tirmaliyomŞifa bal olsun arada bünyeyi şaşırtmak lazım .![]()