- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #94.161
Benim icin kavga etmeyinSen şimdiye kadar öz olmuşsun bırakta bundan sonrada biz olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim icin kavga etmeyinSen şimdiye kadar öz olmuşsun bırakta bundan sonrada biz olalım
Ebeee git hadiNeysem sonra gene uğrarım goca çay bekler hoca beni namaza bekler en kötüsü mutfak bekler
Laflara gelSen şimdiye kadar öz olmuşsun bırakta bundan sonrada biz olalım
Yine gitmeyecekNeysem sonra gene uğrarım goca çay bekler hoca beni namaza bekler en kötüsü mutfak bekler
Bu sadece fragmanEbeee git hadi
Bu sadece fragman
Birşey sormak istiyorum.
Tartılma sıklığınız nasıl??? Ben fazla tartıldığımı farkettim sabah akşam hatta imkanım olsa su içtikten sonra bile tartılacak kıvamdayım. Bağımlılık gibi oldu. Nasıl engelleyeceğimi de bilmiyorum
Güzel taktikBen yemin ediyorum diğer türlü psikolojim bozuluyor. Mesela geçen hafta yemin ettim bu cumaya kadar tartilmicam diğer türlü saat başı tartıliyorum
Onun kilosun da olsam üstüne birde künefe patlatırdım. Oyuzden o kiloda değilimVurun abalıya
3 catalda ondan yedim zaten unutmuşumOnun kilosun da olsam üstüne birde künefe patlatırdım. Oyuzden o kiloda değilim
Bende söz veriyorum o halde kendime :) Cuma’ya kadar direneceğimBen yemin ediyorum diğer türlü psikolojim bozuluyor. Mesela geçen hafta yemin ettim bu cumaya kadar tartilmicam diğer türlü saat başı tartıliyorum
Bence de
Rast geleBende söz veriyorum o halde kendime :) Cuma’ya kadar direneceğim
Rast gele
3 catalda ondan yedim zaten unutmuşum
Baslarım onun bünyesineŞifa bal olsun arada bünyeyi şaşırtmak lazım .
Evet öyle yapıyorum sonra 2 gün tirmaliyomŞifa bal olsun arada bünyeyi şaşırtmak lazım .