- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #94.141
Giyom bakın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm bende whatsap yazdim anam geldi yemegemi gittiniz
Son iki gün karpuz peynire talimDün kısır bugün patates salatası birde adana var eyvah eyvah
Eee gitGiyom bakın
Kocasi adana karpuzu gibi ayseyide öyle yapsin diyerek adana kebap yediriyor
Bak bakVurun abalıya
Boş ver sen iyisimi üstünden hiç ineBirşey sormak istiyorum.
Tartılma sıklığınız nasıl??? Ben fazla tartıldığımı farkettim sabah akşam hatta imkanım olsa su içtikten sonra bile tartılacak kıvamdayım. Bağımlılık gibi oldu. Nasıl engelleyeceğimi de bilmiyorum
MaşallahBen gitmeden yedik topladim,tarladan 2karpuz,1kova domates,biber topladim
Olsun olsunGö..... De karpuz gibi olarsa görersin sen oynamayı
Obsesif ve takıntıyım normalde de. Üstüne tuz biber oldu bu diyet meselesiBoş ver sen iyisimi üstünden hiç ine
Ilk önce tartını kaldır bir kenara, tartıda artı görmek seni mutsuz edebilir çünkü toksun wc yok vs.vs.Birşey sormak istiyorum.
Tartılma sıklığınız nasıl??? Ben fazla tartıldığımı farkettim sabah akşam hatta imkanım olsa su içtikten sonra bile tartılacak kıvamdayım. Bağımlılık gibi oldu. Nasıl engelleyeceğimi de bilmiyorum
Pazartesi/ cuma günü tartil sadeceBirşey sormak istiyorum.
Kimsede gitme dimediii ahanda küstüm
Ne bakıyon üvey bacı
Aaa deli ben niye üvey oluyorum sensin üveyNe bakıyon üvey bacı
Sen şimdiye kadar öz olmuşsun bırakta bundan sonrada biz olalımAaa deli ben niye üvey oluyorum sensin üvey