- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #93.321
He he ye sen cips sonra yağlarım sardı dört bir yanımı dersinYok ya versin biraz daha verirse hic birşey yiyemicem sadece cips
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He he ye sen cips sonra yağlarım sardı dört bir yanımı dersinYok ya versin biraz daha verirse hic birşey yiyemicem sadece cips
Ondan soğutamıyor ki seni maşallahın varYok ya versin biraz daha verirse hic birşey yiyemicem sadece cips
Yemin ederim sesli güldümHe he ye sen cips sonra yağlarım sardı dört bir yanımı dersin
Olur aşko ne yapalım bn gazla çalışırımKız hacişkooo napıyon gel gazlayalım yine birbimizi napıyon
Toto ölçülerini yolla teyzesi don da diker şalvardaSen dik de yolla kara kızın anası teyze olmican mı sen
Sorma ya keske ondan sogusam bir resmen bagımlılık yapıcı seyi var ya cipsinOndan soğutamıyor ki seni maşallahın var
Yapalım kız benimde ihtiyacım var söyle bir 68 görem gitmeden 26 Agustosa da birşey kalmadı gerciOlur aşko ne yapalım bn gazla çalışırım
Bende gül diye söyledim zaten spor yap ya da yeme diye değil bizim işimiz zaten standapYemin ederim sesli güldüm
30 dk eva 30 dk Leslie bıde zumba yapabılırsem kac dakkaYapalım kız benimde ihtiyacım var söyle bir 68 görem gitmeden 26 Agustosa da birşey kalmadı gerci
Ne yapıyon sen simdi spor
Stund-up kız o heee emin misin sırf standapdan diyorsun yaniBende gül diye söyledim zaten spor yap ya da yeme diye değil bizim işimiz zaten standap
Hoşbulduk canımSağol ablacım
Hoşgeldin aramıza canım
Hoşgeldin aramıza canım
Uyarsa sana takıl banaYapalım kız benimde ihtiyacım var söyle bir 68 görem gitmeden 26 Agustosa da birşey kalmadı gerci
Ne yapıyon sen simdi spor
Yok o benim için standart aslındaStund-up kız o heee emin misin sırf standapdan diyorsun yani
Ben Türkçe söylüyorum bir kereStund-up kız o heee emin misin sırf standapdan diyorsun yani
Sonra ikiniz de fısUyarsa sana takıl bana
Hoşbulduk canım. Hep birlikte inşallahYenı gelen canlar hpşgeldiniz bol bol eksiler
Yok vermem bidahaE Elif_Eylul bilgi verme az cahal kalsınlar
Abs yapsinlarSonra ikiniz de fıs
Verme bak çorba içmiyormus korkudanYok vermem bidaha
Artık popolarini nasıl kaldırırlar bilmemAbs yapsinlar