Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin, bol eksiler dilerim

Allahım 3 sokak öteden mi
4 çok olmaz mı su
Bebişini emziriyor musun ?

Malesef bıraktı emzirmiyorum. Ben yaz kış çok su içiyorum. Oyüzden her sabah 4 tane 1litre su ayırıyorum .diğer türlü 7 8litre içsem içerim herseyin fazlası zarar

Afiyet olsun canım
Simdi sen ekmegi kesemezsin,sabah ogle aksam 2şer dilim tambugday,cavdar,tam tahilli yemen gerekiyor
Suyun gayet güzel
Sporada yavas yavas 15dk eklemeye baslarsin birden yarim saat olmaz

Hosgeldin canim aramiza
Bende filiz 39 yasindayim
Bu kiloyu listeye ekliyorum hedef kilonu ilk 90 cekelim olurmu
Biraz aktif,menu ve kilo bildirimini aksatmazsan sevinirim
Hedefledigin kiloya birlikte ulaşmak dileğiyle

Hosgeldin canim aramiza
Bende filiz 39 yasindayim
Bu kiloyu listeye ekliyorum hedef kilonu ilk 90 cekelim olurmu
Biraz aktif,menu ve kilo bildirimini aksatmazsan sevinirim
Hedefledigin kiloya birlikte ulaşmak dileğiyle
90 olur sorun yok.
İnşallah filizcim aktif olmaya çalışırım.
İnşallah sizinle biraz hafifleri

Canım ogunlerine ekmek ekleyebilirsin bu menü bana çok az geldi senin için her öğüne 2 dilim ekmek normal bence. Birden böyle kesersen daha sonra kendini yemeklere saldırırken bulabilirsin bu kadar azaltma menüyü.

Aramıza hoşgeldin canım

8 Ağustos menü,
Sabah 2 dilim pastırma 2dilim ekmek bir yumurta bir dilim peynir 3 çeri bir biber bir salatalık bir bardak çay.

Saat 15,00 te bir tabak kısır iki bardak çay.
Su 2litre E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım erken kapatmışsın

Canım ogunlerine ekmek ekleyebilirsin bu menü bana çok az geldi senin için her öğüne 2 dilim ekmek normal bence. Birden böyle kesersen daha sonra kendini yemeklere saldırırken bulabilirsin bu kadar azaltma menüyü.
Haklısın yüreğim bayıldı zaten. Yarın kendime uygun ekmek alıp öğünlere eklicem . Benim zaten yemek kısmım hep azdı ama az yemekle çok ekmek yiyorum. Çok seviyorum ekmeği

Haklısın yüreğim bayıldı zaten. Yarın kendime uygun ekmek alıp öğünlere eklicem . Benim zaten yemek kısmım hep azdı ama az yemekle çok ekmek yiyorum. Çok seviyorum ekmeği
Ekmeği her öğüne ekle ki tam doyduğunu hisset hemen acıkma olmaz ara öğünlerde tatlı isteği olursa kahve yani kuru meyve hurma/kayısi/incir kurusu ekle yanına ceviz fındık sayılı ekle.

Ara öğün ayran/ kefir ekleyebilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…