- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #92.041
Geçmiş olsun canım yaKızlar bisey soracağım ben yandım ya hani 20 gün oldu şu an iyiyim çok şükür ama canım çok sıkkın bu yanık yerler kahverengi iz bıraktı bacaklarımda sizce bunlar kalıcı mı geçici mi görüntüsü çok gıcık ediyor beni
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım ya
Domuz yaği en garantili ama malesefKızlar bisey soracağım ben yandım ya hani 20 gün oldu şu an iyiyim çok şükür ama canım çok sıkkın bu yanık yerler kahverengi iz bıraktı bacaklarımda sizce bunlar kalıcı mı geçici mi görüntüsü çok gıcık ediyor beni
Valla kaptanım tüm geçmişi okuyorum ayıptır söylemesi
Ciddi misin ablaDomuz yaği en garantili ama malesef
selam.vermiyosun
Evet canım arastir istersen,yanıklara birebir,dinen de hocaya sorulmustu bu yanık icin domuz yagini sürersek gunaha girermiyiz diye,hoca sifa niyetine sürulür dedi yenmedigi taktirdeCiddi misin abla
Yumurta sarısı tarifi var yanıklar icin canım bir bak istersenCiddi misin abla
Gerdirmezmi yumurta sarisiYumurta sarısı tarifi var yanıklar icin canım bir bak istersen
Ay abla bi tuhaf oldum cidden ben sürmem onu galibaEvet canım arastir istersen,yanıklara birebir,dinen de hocaya sorulmustu bu yanık icin domuz yagini sürersek gunaha girermiyiz diye,hoca sifa niyetine sürulür dedi yenmedigi taktirde
Iz var canım yaralar kalmadı çok şükür ona iyi gelirse araştırayımYumurta sarısı tarifi var yanıklar icin canım bir bak istersen
Yaaa benim bir arkadasim hamileyken fırından yemek alirken dokuluyor komple yaniyor,doktorlar ne yaptıysa geciremedi,birisi demis onada oda senin gibi olurmu oyle sey biz surmeyiz falan derkenAy abla bi tuhaf oldum cidden ben sürmem onu galibaRabbim yaratmış içine de şifa vermiş onun hikmetinden sual olunmaz ama yok benim için almaz onu izlerle kalmayı yeğlerim
Yagını cıkartıp öyle kullanıyorsun bircok insan yapıyorGerdirmezmi yumurta sarisi
Iz var canım yaralar kalmadı çok şükür ona iyi gelirse araştırayım
Bakayim bendeYagını cıkartıp öyle kullanıyorsun bircok insan yapıyor
Ayy ya üzüldüm kadına iyi olmasına da sevindim cidden abla düşüneyim en iyisi ben de sorayım hocalara icazet alayım. Macirlar ne ablaYaaa benim bir arkadasim hamileyken fırından yemek alirken dokuluyor komple yaniyor,doktorlar ne yaptıysa geciremedi,birisi demis onada oda senin gibi olurmu oyle sey biz surmeyiz falan derken
Macirlardan istemisler sonra surunce geçmiş
Buna bakayım
her türlü oluyor benim bildigim bu videoda da demiş kac yıl gecerse gecsin diye
He bakın vala bu Balıkesirliler cok kullanıyor bunu yanık dedigin anda bunu derlerBakayim bende
Muhacir canım göçle gelenlerAyy ya üzüldüm kadına iyi olmasına da sevindim cidden abla düşüneyim en iyisi ben de sorayım hocalara icazet alayım. Macirlar ne abla
BulgaristanlilarAyy ya üzüldüm kadına iyi olmasına da sevindim cidden abla düşüneyim en iyisi ben de sorayım hocalara icazet alayım. Macirlar ne abla
He bakın vala bu Balıkesirliler cok kullanıyor bunu yanık dedigin anda bunu derler