Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun canım ya

Domuz yaği en garantili ama malesef
Valla kaptanım tüm geçmişi okuyorum ayıptır söylemesi
selam.vermiyosun

Ciddi misin abla
Evet canım arastir istersen,yanıklara birebir,dinen de hocaya sorulmustu bu yanık icin domuz yagini sürersek gunaha girermiyiz diye,hoca sifa niyetine sürulür dedi yenmedigi taktirde

Evet canım arastir istersen,yanıklara birebir,dinen de hocaya sorulmustu bu yanık icin domuz yagini sürersek gunaha girermiyiz diye,hoca sifa niyetine sürulür dedi yenmedigi taktirde
Ay abla bi tuhaf oldum cidden ben sürmem onu galiba Rabbim yaratmış içine de şifa vermiş onun hikmetinden sual olunmaz ama yok benim için almaz onu izlerle kalmayı yeğlerim

Ay abla bi tuhaf oldum cidden ben sürmem onu galiba Rabbim yaratmış içine de şifa vermiş onun hikmetinden sual olunmaz ama yok benim için almaz onu izlerle kalmayı yeğlerim
Yaaa benim bir arkadasim hamileyken fırından yemek alirken dokuluyor komple yaniyor,doktorlar ne yaptıysa geciremedi,birisi demis onada oda senin gibi olurmu oyle sey biz surmeyiz falan derken
Macirlardan istemisler sonra surunce geçmiş

Ayy ya üzüldüm kadına iyi olmasına da sevindim cidden abla düşüneyim en iyisi ben de sorayım hocalara icazet alayım. Macirlar ne abla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…